loco_pl Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 ja nie mowie ze to ejst na czasie. ale posluchac ich zawsze mozna. a pokahontaz na pewno nie wydali plyty a maja ja wydac. wiesz juz wole posluchac tej muzy z przed paru lat niz np mezo. ale moze ty idziesz za tym co najczesciej leci w radiu. 1320518[/snapback] nie wiem, nie slucham radia naprawde nie zaimponujesz sluchaniem pfk w 2005 roku, ale czego sie spodziewac po gimnazjum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Dzisiaj wyszedlem z domu w tak zaje**** humorze bo raniutko na Polsacie lecial MEZO z jakims innym oszolomem. Ale sie ubawilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Polecam bardzo jedna mp3 7L and Esortic - Watch Me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Polecam bardzo jedna mp3 7L and Esortic - Watch Me 1323222[/snapback] Esoteric, nie Esotric :wink: Ja bym polecil cala plyte 'Dangerous Connection'. Najlepsza plyta bostonskich bialasow. Utrzymana wlasnie w klimacie 'watch me'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 jak ktos lubi charakterystycznych MC to polecam znalezc sobie pana o ksywce Nine. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) Prawdopodobnie 2 kwietnia trafi do sklepów w całej Polsce album Pokahontaz - "Receptura". Na dzień dzisiejszy wszystkie utwory na płytę zostały już zarejestrowane. Pozostał jedynie mix i mastering, którym zajmie się DJ 600V. Więcej informacji wkrótce...juz nie moge sie doczekac :D :D :D a co sadzicie o plytce grammatika "3". wg mnie bardzo fajna :D Edytowane 14 Marca 2005 przez myszek14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 a co sadzicie o plytce grammatika "3". wg mnie bardzo fajna :D 1328093[/snapback] Grammatik w wysokiej formie:D, ale chce napisac o czyms innym - sciagnijcie sobie utworek ali b - ik ben ja zat:D, i zobaczcie jak to robia w innych krajach:P! Ciekawie, chociaz troche dziwnie sie czuje gdy ktos rapuje w takim jezyq:D! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) juz nie moge sie doczekac :D :D :D a co sadzicie o plytce grammatika "3". wg mnie bardzo fajna :D 1328093[/snapback] Grammatik... jak zawsze ma w sobie coś czego nie usłyszymy słuchając płytki pare razy. Ale jak juz ktoś wcześniej napisał - nowa płyta Gurala, to jesto dopiero coś. Technika rymowania z najwyższej półki. O dziwo całkiem pasuje to syntetycznych bitów 600v. Heh pewnie już wiecie, ale może ktoś nie wie: Małolat po wydaniu płyty, a w zasadzie tuż przed, poszedł do aresztu za posiadanie bodajże 60 gram trafki i za próbe przekupienia funkcjonariusza (2000 PLN). Czeka na proces. Edytowane 21 Marca 2005 przez majki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Grammatik... jak zawsze ma w sobie coś czego nie usłyszymy słuchając płytki pare razy. Ale jak juz ktoś wcześniej napisał - nowa płyta Gurala, to jesto dopiero coś. Technika rymowania z najwyższej pułki. O dziwo całkiem pasuje to syntetycznych bitów 600v. Heh pewnie już wiecie, ale może ktoś nie wie: Małolat po wydaniu płyty, a w zasadzie tuż przed, poszedł do aresztu za posiadanie bodajże 60 gram trafki i za próbe przekupienia funkcjonariusza (2000 PLN). Czeka na proces. 1341173[/snapback] a cała wytwórnia PROSTO zbiera kasę na adwokata/aukcję dla niego poprzez koncerty, a jego brat pezet rymuje w jakiś kawałkach za niego... stara sprawa.. pokahontaz kiedy?? ciekawe czy smok coś pokaże, chodź musi pokazać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Pokahontaz powrócą ze swoją "Recepturą" już 02 kwietnia 2005. sprawdzcie nowy teledysk Pokahontaz Za szybcy się wściekli i jeszcze jedna ciekawa sprawa Nowi artyści na naszym pokładzie Miło nam poinformować, że powiększyło się grono artystów związanych z wytwórnią Wielkie Joł. Dołączył do nas szalony, jedyny i niepowtarzalny duet rapowy czyli Wujek Samo Zło i Człowiek Nowej Ery, a także znany i utytułowany Dj Kostek. Są to ludzie związani z kulturą Hip-Hop w zasadzie od jej początków w naszym kraju. Pionierzy sceny, mający za sobą już wiele ciekawych doświadczeń i wiele nowych pomysłów. Jednocześnie to nasi koledzy z którymi mieliśmy okazję wiele razy współpracować, spotykać się zarówno na płaszczyźnie zawodowej jak i prywatnej. WSZ i CNE kończą obecnie swoją druga płytę. Pojawi się ona nakładem naszej wytwórni już w pierwszej połowie 2005 roku. [za http://www.wielkiejol.com/] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 nowy album ktory polecam - Northstar - [underground Shit Vol.1] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 teledysk pokahontaz juz mam i powiem ze jest very ok :D :D a slyszeliscie plytke endefisu?? wydana przez umc :cry: :cry: :cry: ale jest ok wedlug mnie :D slyszalem pierwsza plyte endefisu i powiem ze nie rozni sie od drugie i obie sa fajne. moze wytwornia nie ma nic do rzeczy?? :blink: albo umc zacznie wydawac dobre plyty :lol: :lol: ale plyta endefisu to raczej taki wyjatek od reguly w umc.http: //www.purehiphop.pl/produkcje.php?id=557 macie link do recenzji. a ma ktos road to hip hop 2005 i moze o niej cos powiedziec?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 nowy album ktory polecam - Northstar - [underground Shit Vol.1]Jak bedzie taka sama jak RZA presents Northstar, to masz u mnie przechlapane ;] Btw. Genelec & Memphis Reigns - [scorpion Circles] - moze byc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 przesluchalem walsnie 1cd z road hh 05. jakies przemyslenia? tak jak sie spodziwalem ogromna roznorodnosc, szegolnie jesli chodzi o tematy. plyta trzyma dosc wysoki poziom, co bylo do przewidzenia patrzac po wykonawcach. jezeli chodzi o bity to raczej srednio, ale z tego co narazie wylapalem (po 1cd) to sa przynajmniej 2 b. dobre podklady (w utworach: Rudyego i WSP) Endefis - jak uslyszlem ze wydali w umc, to pomyslalem ze to pomylka. no coz... wytwornia jest taka, a nie inna, za to material broni sie sam. to raczej nie jest liber i kolega doniu ktorzy cos tam brecza caly czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Jak bedzie taka sama jak RZA presents Northstar, to masz u mnie przechlapane ;] Btw. Genelec & Memphis Reigns - [scorpion Circles] - moze byc ;] 1341496[/snapback] a RZA presents Northstar Ci sie nie podobalo ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Hmm ze 3-4 pisoenki (w sumie 1/4 plyty to nie tak zle :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Mozna juz sciagnac snippety z nowego albumu looptroop: http://www.looptroop.nu/mp3/snippet_fe.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Mozna juz sciagnac snippety z nowego albumu looptroop: http://www.looptroop.nu/bilder/nyhetsbilder/annons.jpg http://www.looptroop.nu/mp3/snippet_fe.mp3 Po plytce Embee, balem sie, ze Looptroop pojdzie w ta strone ale slysze, ze jest dobrze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Po plytce Embee, balem sie, ze Looptroop pojdzie w ta strone ale slysze, ze jest dobrze ;] 1343108[/snapback] O czym ty mowisz.. :unsure: embiziii pokazal na co go stac, genialne kawalki szczegoolnie shadows in sorrowtown z rantoboko i drop me by the stairs.. ja chce koncert ltr w polsce :cry: <_< :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 nie mowie ze jest zla, po prostu nie chcialem juz takich kompletnie lajtowych kawalkow w wykonaniu looptroopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Pannnooowie nowy album i to w jakim skladzie: Enter Tragedy Khadafi (Juice Crew, Intelligent Hoodlum, CNN), Killah Priest (Sunz of Man, Wu-Tang Clan), Hell Razah (Sunz of Man, Wu-Tang affiliate) & Timbo King (Royal Ram, Wu-Tang affiliate, I AM). Nazywaja sie The Black Market Militia. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 mi ostatnio wpadł w uchu kawałek ugress-reason to belive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 jeszcze 4 dni i bedzie pokahontaz :D :D http://hip-hop.pl/news/projector.php?id=1112092930 z reguly nie kupuje plyt ale teraz kupie orginal za 27zl w merlinie:lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 No i zapalency polskiego rapu... Co jest? Pokahontaz juz w skelpach a tu zero odzewu... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 No i zapalency polskiego rapu... Co jest? Pokahontaz juz w skelpach a tu zero odzewu... ;] 1368324[/snapback] po co się chwalić że ktoś ma pirata.. :D daj ludziom do przesłuchania czas :P mnie Za szybcy za wściekli nie wzruszył, jedynie zwrotka fokusa(hahah fryz), a szczególnie już kultowe "Klaudia ma downa" jest nawet fajna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 ja mam plytke i powiem ze ejst bardzo fajna :D :D ale jakos nie mam nastroju na ciagle sluchanie ( chyba wiecie dlaczego :cry: :cry: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 po co się chwalić że ktoś ma pirata.. :D 1368379[/snapback] Płyta jest dostepna w sklepach jak Empik... Myśłałes o czyms innym? %.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) siema :D ostatnio dostalem w lapy pewna plytke i jestem naprawde pod wrazeniem :D a chodzi dokladniej o Malolat/Ajron oprocz 2 czy 3 piosenek reszta naprawde podoba mi sie :-) dawno nie slyszalem plyty ktora az tak wciagnie mnie :-) od 2czy3 dni leci co chwile w moim odtwarzaczu :-) szczeze polecam nowa plyta endefisu tez moze byc chociaz troche piosenek nie przypadlo mi do gustu :-) Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) mi tez ostatnio najbardziej sie podobala plyta endefisu. super byla tez plyta pokahontaz. ale jakos do gustu nie przypadla mi plyta vienia i pele autentyk 3. chyba najslabsza ze wszystkich autentykow. a to co poleca ?????????? czyli malolat&ajron bede mial niedlugo :lol: :lol: moze nawet dzis. podobno w.b.u bedzie nagrywac w UMC :sad: slyszalem ich nielegal i byl ok. ale moze kolejna plytka tez bedzie fajna. endefis udowodnil ze w umc mozna robic dory rap :D :D Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Słaby jestem w polskim rapie.. Ten Małolat to braz Pezeta, nie? I ma zajebiaszcza wade wymowy - nie wymawia chyba "r"? Teledysk widziałem i płakałem... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...