Skocz do zawartości
Dziuby

Big Tower Modyfikacja

Rekomendowane odpowiedzi

moda obserwuje od poczatku i musze przyznac ze jest udany :wink: autentycznie mi sie podoba. moze tylko za wyjatkiem tych nozek. ale poza nimi gr8.

co do grzebania w smieciach to nalepsze sa kontenery specjalistycznych hurtowi. oni wyrzucaja takie rzeczy cie sie mozg lasuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przejzalem moda, ogladnalem dostepne fotki i powiem tak: obudowa jest super. patrzac na kolejne etapy prac widzialem jak ze zlonu z gieldy powstala zajefajna buda. jedna jedyna rada co do ewentualnych poprawek - z czego widze panele z przodu robiles na zasadzie zalepka jakakolwiek + kartka z nadrukiem + pleksa na top. rozwiazanie to jest dosyc ciekawe, ale ma swoje wady - z bliska nie wyglada za fajnie. oczywiscie to jeszcze zalezy od starannosci itp itd, ale sam takie zrobilem bratu do obudowy i chociaz sie staralem nie jest to szyt marzen. lepiej chybawziac zaslepke i ja pomalowac a i na to plekse, albo sama zaslepke bez pleksy - ze swiecielkami trzeba porzezbic jeno zeby ladnie wyszlo :]

nie mniej jednak respect, bo jest super

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziuby, na WGK qpiłeś budę? Czy to ATX??? yba tam pojade/qpie/zmoduje... tylko za ile szpachla i jaka i gdzie ???

1482985[/snapback]

dziuby nie odpisze, zobacz sig ;]

A szpachla to dobra z Novolu jest, dostaniesz w kazdym markecie budowlnym, uniwersalna, małe cos koło 8zł a duze ok 18zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tych z lycosa. U mnie się pojawia ładne 404, nie wiem jak u miazgi, ale też pewnie to. Te z img24 widać.

Dokładnie, tych z lycosa nie pokazuje rzadnych.

(urzywam Mozilli, patrzyłem takze na innych przeglądarkach np. Ultra Browser, i tez nie widać)

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szybkie pytanko do Dziubego:

Czy obudowa byla kupiona na cgk w wawie ? Jesli tka to orjentacyjnei od kogo (jakies stanowisko) sam szukam TANIEJ obudowy big tower ale na giedzlie nic nie moge znalesc. Z opisu na twojej stronei wynika ze na gielde trzeba przyjechac wczesnie rano co by zlapac dopiero co rozkladajacych sie handlarzy :> O ktorje godiznie wylapales obudowe ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siga widzałem, zastanawiam się nad 2 opcjami

-qpić starą ATX i szpachlą się pobawić ew łokno przylutować :D

-qpić nowa z łoknem, ale za 100zł :sad: a z zasiłkiem(dla bezrobotnych)170zł :mad:

Co polecacie??? A wiecie czy są farby w sprayu UV? kiedyś w chipie była o tym wzmianka, a teraz ani widu/słychu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostro ostro ;]

wygląda kozak tylko te srebrne stelaże po bokach (czy co to jest) za bardzo odstają od bryły całości

Zeby nie te nogi to by sie komp położył na glebe :D :D :D

Edytowane przez Dziuby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boze dlaczego ja nie mam takich zdolnosci ... przeciez to najfajniejsza buda jaka w zyciu widzialem ... ;) ja chce takiego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: :rolleyes: badz dobrym czlowiekiem i zrob mi takiego midi tower'a :wink: :wink: IDEALNA BARDZO MI SIE PODOBA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uu nie dbasz o klientów :D..

trzeba było zarzucić plikami z fotobukieta.. mają nawet generator linków :), imo jeden z lepszych jeśli nie najlepszy imagehostingowy serwis

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uu nie dbasz o klientów :D..

trzeba było zarzucić plikami z fotobukieta.. mają nawet generator linków :), imo jeden z lepszych jeśli nie najlepszy imagehostingowy serwis

Leń ze mnie, jak mi się nichce to nie robię nic.

Możesz mi wyjaśnić jak pięciolatkowi z tym fotobukieta.. (bo chyba nic nie rozumiem)

Dwa pierwsze linki na początku strony odświerzyłem

Edytowane przez Dziuby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.photobucket.com - serwis hostingowy zdjęć... jak dla mnie ful wypaśny, bo udostępnia gołe pliki zdjęć bez dodatkowych badziewiarskich ramek etc, poza tym wspomaga dosyć znacznie tworzenie galerii np na fora z obsługą bbcode, czy nawet ze zwykłymi linkami, Jak chcesz to nawet miniaturkami z linkami do większych zdjęć zarzuci Ci na forum :)

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi