wafer Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 moda obserwuje od poczatku i musze przyznac ze jest udany :wink: autentycznie mi sie podoba. moze tylko za wyjatkiem tych nozek. ale poza nimi gr8. co do grzebania w smieciach to nalepsze sa kontenery specjalistycznych hurtowi. oni wyrzucaja takie rzeczy cie sie mozg lasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Jakich fotek nie widzicie? 1457009[/snapback] tych z lycosa. U mnie się pojawia ładne 404, nie wiem jak u miazgi, ale też pewnie to. Te z img24 widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 O w morde patrzyłem na różnych przeglądarkach i komputerach i działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 powiem ci tak szczerze co ty bedziesz na tym latał czy po mieście się woził :lol: komp ma zajebiście działać a nie świecić, a z resztą to już kwestia gustu ale dla mnei to głupota, ja nie mam obudowy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Dziuby, na WGK qpiłeś budę? Czy to ATX??? yba tam pojade/qpie/zmoduje... tylko za ile szpachla i jaka i gdzie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 przejzalem moda, ogladnalem dostepne fotki i powiem tak: obudowa jest super. patrzac na kolejne etapy prac widzialem jak ze zlonu z gieldy powstala zajefajna buda. jedna jedyna rada co do ewentualnych poprawek - z czego widze panele z przodu robiles na zasadzie zalepka jakakolwiek + kartka z nadrukiem + pleksa na top. rozwiazanie to jest dosyc ciekawe, ale ma swoje wady - z bliska nie wyglada za fajnie. oczywiscie to jeszcze zalezy od starannosci itp itd, ale sam takie zrobilem bratu do obudowy i chociaz sie staralem nie jest to szyt marzen. lepiej chybawziac zaslepke i ja pomalowac a i na to plekse, albo sama zaslepke bez pleksy - ze swiecielkami trzeba porzezbic jeno zeby ladnie wyszlo :] nie mniej jednak respect, bo jest super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Dziuby, na WGK qpiłeś budę? Czy to ATX??? yba tam pojade/qpie/zmoduje... tylko za ile szpachla i jaka i gdzie ??? 1482985[/snapback] dziuby nie odpisze, zobacz sig ;] A szpachla to dobra z Novolu jest, dostaniesz w kazdym markecie budowlnym, uniwersalna, małe cos koło 8zł a duze ok 18zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 (edytowane) tych z lycosa. U mnie się pojawia ładne 404, nie wiem jak u miazgi, ale też pewnie to. Te z img24 widać. Dokładnie, tych z lycosa nie pokazuje rzadnych. (urzywam Mozilli, patrzyłem takze na innych przeglądarkach np. Ultra Browser, i tez nie widać) Edytowane 5 Czerwca 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Szybkie pytanko do Dziubego: Czy obudowa byla kupiona na cgk w wawie ? Jesli tka to orjentacyjnei od kogo (jakies stanowisko) sam szukam TANIEJ obudowy big tower ale na giedzlie nic nie moge znalesc. Z opisu na twojej stronei wynika ze na gielde trzeba przyjechac wczesnie rano co by zlapac dopiero co rozkladajacych sie handlarzy :> O ktorje godiznie wylapales obudowe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Siga widzałem, zastanawiam się nad 2 opcjami -qpić starą ATX i szpachlą się pobawić ew łokno przylutować :D -qpić nowa z łoknem, ale za 100zł :sad: a z zasiłkiem(dla bezrobotnych)170zł :mad: Co polecacie??? A wiecie czy są farby w sprayu UV? kiedyś w chipie była o tym wzmianka, a teraz ani widu/słychu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Farby reagujące w UV to farby fluorescencyjne :) Takie jaskrawe jak zakreślacze biurowe ;D pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 ja chce farbe... nie chce mi się zakreślaczem całej budy malować i katodka machać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Mój Big Tower od dziś nazywa się MEGA BIG TOWER :D :D :D Pewnie się uśmiejecie ale musiałem coś zrobić żeby schować UPS i zrobiłem http://img115.imageshack.us/my.php?image=01lj4.jpg http://img115.imageshack.us/my.php?image=02pu1.jpg http://img115.imageshack.us/my.php?image=03gy4.jpg http://img115.imageshack.us/my.php?image=04ou5.jpg http://img50.imageshack.us/my.php?image=05fc2.jpg http://img50.imageshack.us/my.php?image=06ug4.jpg http://img50.imageshack.us/my.php?image=07rf3.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 ostro ostro ;] wygląda kozak tylko te srebrne stelaże po bokach (czy co to jest) za bardzo odstają od bryły całości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 duuuża i fajna rzecz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) ostro ostro ;] wygląda kozak tylko te srebrne stelaże po bokach (czy co to jest) za bardzo odstają od bryły całości Zeby nie te nogi to by sie komp położył na glebe :D :D :D Edytowane 27 Października 2006 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 @Dziuby - fajne bongo ~~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Mi się bardzo podoba :) Tylko, ze za duże jak dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Boze dlaczego ja nie mam takich zdolnosci ... przeciez to najfajniejsza buda jaka w zyciu widzialem ... ;) ja chce takiego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: :rolleyes: badz dobrym czlowiekiem i zrob mi takiego midi tower'a :wink: :wink: IDEALNA BARDZO MI SIE PODOBA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek460 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 ej te linki do fotek nie działają mi daj nowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Na mojej stronie jest wszystko. Sorka ale nie chce mi sie odświeżać linków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) uu nie dbasz o klientów :D.. trzeba było zarzucić plikami z fotobukieta.. mają nawet generator linków :), imo jeden z lepszych jeśli nie najlepszy imagehostingowy serwis Edytowane 24 Listopada 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) uu nie dbasz o klientów :D.. trzeba było zarzucić plikami z fotobukieta.. mają nawet generator linków :), imo jeden z lepszych jeśli nie najlepszy imagehostingowy serwis Leń ze mnie, jak mi się nichce to nie robię nic. Możesz mi wyjaśnić jak pięciolatkowi z tym fotobukieta.. (bo chyba nic nie rozumiem) Dwa pierwsze linki na początku strony odświerzyłem Edytowane 24 Listopada 2006 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Sorka za OT : Dziuby napisz do mnie na gg 1012897 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) www.photobucket.com - serwis hostingowy zdjęć... jak dla mnie ful wypaśny, bo udostępnia gołe pliki zdjęć bez dodatkowych badziewiarskich ramek etc, poza tym wspomaga dosyć znacznie tworzenie galerii np na fora z obsługą bbcode, czy nawet ze zwykłymi linkami, Jak chcesz to nawet miniaturkami z linkami do większych zdjęć zarzuci Ci na forum :) Edytowane 25 Listopada 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 wez wywal te szlaufy od prysznica, bo IMO strasznie wala po oczach... to tak jak co niektorzy robia czopery z junaka, i linki puszczaja w tym... no taaakie dziadostwo, ze az strach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...