jakac Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Zastanawia mnie cena tych zasilaczy Tagan ok 280 zł Topower ok 220 zł Patrzac na tabliczkę z pradami Tagan ma minimalnie lepsza linie 5V może ktoś bedzie widział dlaczego jest taka róznica w cenach tym bardziej ze obydwa zasilacze wychodza z tej samej fabryki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Nie wychodzą z tej samej fabryki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Nie wychodzą z tej samej fabryki. 1294682[/snapback] no to juz nie wiem To w takim razie co te firmy maja ze soba wspólnego (która jest uwazana za lepszą) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Obie są dobre. W taganach stosuje się lepsze jakościowo wiatraki, ale i tak różnice są minimalne. Bierz tagana bo mocniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 hehehe juz mam Tagana 380W zasiłka jest wypasna : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Nie wychodzą z tej samej fabryki. 1294682[/snapback] a z jakich wychodzą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Wiem, że inna firma produkuje topowery. Informacja pochodzi od przedstawiciela producenta taganów. Szczegółów nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Obie są dobre. W taganach stosuje się lepsze jakościowo wiatraki, ale i tak różnice są minimalne. Bierz tagana bo mocniejszy. 1295884[/snapback] Bardzo mnie zinteresowal ten fragment na temat wentylatorow?? Mowisz ze w Taganach sa lepsze, ciekawe ba jak dla mnie to w Topowerach tez sa identyczne wentyle yate loon. A moze jest cos o czym nie wiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Wiem, że inna firma produkuje topowery. Informacja pochodzi od przedstawiciela producenta taganów. Szczegółów nie pamiętam. 1301547[/snapback] Z innej fabryki powiadasz ?? A ktorego to przedstawiciela sie pytales :) Tak sie sklada ze w wielu topowerach na filtrze REMIC jest napis TAGAN, ale to moze tylko przyadek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 aiki tagany są z innej fabryki. xiaog chongs electronics co ltd. mam takie info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 a moze kup topowera p6 jakosc lepsza ... powien to kolejny raz seria p6 to okrojone ocz power stream ... musze to zbindowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...