Neo_x Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 siemka ludziska :P niech ktos wytlumaczy co sie dzieje z obrazkami na forum :P zadne forumowe obrazki sie nie laduja :P typu: emotki, odpowiedz, cytuj itp itp itp :P jedyny obrazek jaki widze to baner na gorze strony :P fajnie by bylo gdybyscie cos z tym zrobili :P pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Hmm... kolejne przenoszenie obrazków na inny serwer? Zresztą rano bedzie wszystko jasne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Ważne że tekst widać i w miarę forum chodzi a nie tak jak to bywało phpBB error Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 niom :) jednak opcji edit w poscie szukalem z 5 minut :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Uff, a już myślałem, że to moja opera się popsuła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemac Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 cos ostatnio "nawalaja" obrazki :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Kuba popsuł ;), a ja spałem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Co znów popsułem :P Nic nie ruszałem - też spałem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Oj cicho na kogoś musiało być ;P Miałeś podnieść z palca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 I podniosłem ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 To chyba nie tego ;) Bo ja podniosłem static'a ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Nie ubijałem statica? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Dobra, spokój !!! Temat zamykam bo do niczego ta rozmowa nie prowadzi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Zamykasz temat adminom? UUuuu.... Cro, miło mi było Cię znać... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Na potęgę Posępnego Czerepu - MOCY PRZYBYWAJ! ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...