max0707 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Mi sie juz nudzi granie w warcrafta nawet na battle necie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Ja wyszedłem z formy i teraz dostaje po tyłku ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade100 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 witam...Potrzrebuje patha do Warcrafta 1.18pl czy miałby ktoś taki wałaśnie path? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zią na bnecie jest automatyczna aktualizacja odpalasz wara klikasz na battle.net i czekasz az ci sie patch pobierze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir.bobson Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 POmózcie Mam problem mam neostrade 512 kb/s rozdzielonego przez routera na dwa kompy i nie moge hostować ( zapraszać ) do gry . Czego to wina ?? Pomózcie. Chodzi o gre warcraft 3. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 witam chciałbym pograc z kumplem w w3 ft przez neta (nie przez bn) tylko przez ip i nie wiem jak to zrobic, jest opcja grania po seici ale nie mozna poprzez ip Oo myśle ze sa osoby na tym forum co sie lepiej odenie na tym znaja i mnie odpowiednio nakieruja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 no bo chyba sie nie da ;) chyba ze chcesz pirackiego bneta a to juz nieładnie Lan to Lan a może tak nie jest niech ktoś nas oświeci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid266 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 posiadam gre warcraft III. Płytka jest troche porysowana i podczas instalacji nie chce mi zainstalowac pliku war3.mpq czy ktoś mogłby mi wysłac na poczte ten plik dawid266@wp.pl z gory dzięki :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 posiadam gre warcraft III. Płytka jest troche porysowana i podczas instalacji nie chce mi zainstalowac pliku war3.mpq czy ktoś mogłby mi wysłac na poczte ten plik dawid266@wp.pl z gory dzięki :mur: 1525638[/snapback] Ten plik ma ponad 400mb... Ja sie wlasnie zastanawiam na kupnem. Mozna juz dostac wersje podstawowa + dodatek za 89zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 mam prośba podejście mi kod do warcrafta 3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 mam prośba podejście mi kod do warcrafta 3 :D 1696684[/snapback] Juz nawet na google sie nie chce poszukac... ? http://www.google.pl/search?hl=pl&q=warcra...kody&lr=lang_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 chyba o CD-Key chodziło ? nauczcie sie pisać po Polsku bo naprawde trudno zrozumieć o co chodzi mam prośba podejście mi kod do warcrafta 3 icon_biggrin3.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 dzięki :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 nie oto mi chodziło , przy instalacji warcrafta jest potrzegny kod (serial) oto mi chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 nie oto mi chodziło , przy instalacji warcrafta jest potrzegny kod (serial) oto mi chodzi :) 1697135[/snapback] http://forum.purepc.pl/index.php?act=boardrules :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Ktoś z was ma sprawdzoną koncepcję jak przejść 6 misję kampanii ludzi - "Ubój"? Bo nigdy mi się nie udaje. Zwykle w którymś momencie brakuje mi jednostke i z miastem KAPUT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 w ultimie podstawa i dodatek jest za 54.9zł ! http://ultima.pl/itemnfo.php?id=1428 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Ktoś z was ma sprawdzoną koncepcję jak przejść 6 misję kampanii ludzi - "Ubój"? Bo nigdy mi się nie udaje. Zwykle w którymś momencie brakuje mi jednostke i z miastem KAPUT... 1712223[/snapback] heh zbuduj pare wież strzelniczych w bazie, troche piechurów i strzelców, do tego ze 4 kapłanów i nie wiem jaki problem ;) a później bierzesz arthasa na 6 lvl i pare jednostek i idziesz rozwalać katapulty nieumarłych zarażające wioski (dod. quest) trzeba mieć dobre micro ;) chociaż do kampanii to raczej nic nie trzeba mieć :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golik Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Duzy problem zwiazany z Gra Warcraft3+dodatek.ZAkupilem ostatnio orgianl tej gry . Do rzeczy ,instalacja przebiega bez problemu ,zakladanie kata itd ..tez .Problem pojawia sie dopiero wtedy kiedy chce w owa gre zagrac 2 raz .Za pierwszy razem wszystko wporzadku ,giercam sobie ile chce ale gdy wlaczam komputer(ponownie) i chce znow odpalic gierke wyskakuje komunikat "Prosze sie upewnic ,ze dysk z gra warcraft 3:the forzen throne znajduje sie w napedzie Cd-Rom i kliknac 'ponow"plytka w napedzie jest (odpowiednia) .przyszlo mi na mysl,ze gdy chce odpalic W3Ft nie jest potrzebna plytka z FT tylko zwykla plytka warcraft3 .Ok wkladam, wlacza sie autorun i pisze "zainstaluj Warcraft3" kiedy ja juz ja instalowalem i jest na dysku (ze wszystkimi plikami) komp zachowuje sie tak jakby nie widzial tej gry..Aby Zagrac drugi raz w ta gre pomaga jedynie reinstal (gry) . Chyba wszystkie informacje podalem, Jesliby ktos wiedzial o co chodzi to prosze o wypowiedz.?! Jakos nie widzi mi sie to ,"aby zagrac co chwile robic reinstal" Wykluczam wine sprzetu ale i tak podam .Zresztom gralem w ta gre na piracie 80gb dysk baracuda gf 6600 GT 128mb Athlon 2200xp 1024 ram kingstone Z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Duzy problem zwiazany z Gra Warcraft3+dodatek.ZAkupilem ostatnio orgianl tej gry . Do rzeczy ,instalacja przebiega bez problemu ,zakladanie kata itd ..tez .Problem pojawia sie dopiero wtedy kiedy chce w owa gre zagrac 2 raz .Za pierwszy razem wszystko wporzadku ,giercam sobie ile chce ale gdy wlaczam komputer(ponownie) i chce znow odpalic gierke wyskakuje komunikat "Prosze sie upewnic ,ze dysk z gra warcraft 3:the forzen throne znajduje sie w napedzie Cd-Rom i kliknac 'ponow"plytka w napedzie jest (odpowiednia) .przyszlo mi na mysl,ze gdy chce odpalic W3Ft nie jest potrzebna plytka z FT tylko zwykla plytka warcraft3 .Ok wkladam, wlacza sie autorun i pisze "zainstaluj Warcraft3" kiedy ja juz ja instalowalem i jest na dysku (ze wszystkimi plikami) komp zachowuje sie tak jakby nie widzial tej gry..Aby Zagrac drugi raz w ta gre pomaga jedynie reinstal (gry) . Chyba wszystkie informacje podalem, Jesliby ktos wiedzial o co chodzi to prosze o wypowiedz.?! Jakos nie widzi mi sie to ,"aby zagrac co chwile robic reinstal" Wykluczam wine sprzetu ale i tak podam .Zresztom gralem w ta gre na piracie 80gb dysk baracuda gf 6600 GT 128mb Athlon 2200xp 1024 ram kingstone Z gory thx Kolega mial taki sam problem, gral na piracie a potem zakupil org. Pomoglo chyba czyszczenie rejestru jv16 tools. Odinstaluj gry i dodatek, przejedz jv16 i zainstaluj ponownie - powinno byc ok. No i widzisz jak sie oplaca grac na piratach, same szkody. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golik Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Mam orginal tej gry..ale ten blad :mur: @ath jak mam oczyscic rejestr jv16 tools,jeszccze nigdy tego nie robilem (tak mi sie przynajmniej zdaje) jakbys mogl to wytlumacz :unsure: dzieki z gory Edit oki juz nie musisz tlumaczyc ,kaplem sie o co ci chodzi :] kolejny problem zwazany z warcraftem 3..Kiedy robie serwer nikt nie wchodzi.Kuzyn obok robi wszystko tak samo jak Ja ..Moze sa jakies blokady w windows xp ale jak to odblokowac tego nie wiem ..Wykluczam wine antywirusa bo to juz sprawdzalem ,nic nie pomaga .Jakies propocycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 hmmm moze nie masz zew. ip ja tez nie moge zakladac gier ;/ Mmoj kumpel w sc moze zalozyc gre a war3 juz nie ;/ (nie widze tej gry) nei wiem czemu tak jest ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koolukasz Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Witam. Zna ktos jakies serwery do tej gry? kiedys byl taki fajny polski w3battle ale chyba padl. Jak ktos sie orientuje to prosze o jakies linki. Z gory dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti23 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Witam ! Czy wie ktoś skąd można "zassać" całą kampanie "Exodus Hordy" ? :mur: albo pzynajmniej jakieś inne kampanie ? Dzieki !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDrive Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 No właśnie. Zrobili oni może ten aktII i III do kampani orków z Frozen Throne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bannio Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Dziś nabyłem drogą kupna w3+tft platynowa kolecja. Reign of chaos instaluje się prawidłowo, niestety przy 2/3 instalacji frozen throne`a wyskakuje okienko: war3_install this application has encountered a critial error: ERORR #131 (0x85100083) program: c\docum~1\Ja\ustai~\temp\war3_install.exe File: files100\war3x.mpq press ok to terminate the application. Mój sprzęt to athlon 1700+, gf2ti64, 512ddr, 40gb seagate. Przy ponownych próbach instalacji to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kim. Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) POmózcie Mam problem mam neostrade 512 kb/s rozdzielonego przez routera na dwa kompy i nie moge hostować ( zapraszać ) do gry . Czego to wina ?? Pomózcie. Chodzi o gre warcraft 3. Z góry dziękimusisz albo wylaczyc fw albo odblokowac port 6112(zrobić wyjątek w fw). dzieki temu bedziesz mogl hostowac witam chciałbym pograc z kumplem w w3 ft przez neta (nie przez bn) tylko przez ip i nie wiem jak to zrobic, jest opcja grania po seici ale nie mozna poprzez ip Oo myśle ze sa osoby na tym forum co sie lepiej odenie na tym znaja i mnie odpowiednio nakieruja :) co samo co wyzej Witam ! Czy wie ktoś skąd można "zassać" całą kampanie "Exodus Hordy" ? :mur: albo pzynajmniej jakieś inne kampanie ? Dzieki !! ta kampania dodaje sie wraz z ktoryms tam patchem. najlepiej wejdz na bn i pobierz aktualizacje. wtedy sie pojawi. inne mozesz poszukac na stronie blizza www.battle.net albo innych fan stronkach Witam. Zna ktos jakies serwery do tej gry? kiedys byl taki fajny polski w3battle ale chyba padl. Jak ktos sie orientuje to prosze o jakies linki. Z gory dzieki i pozdrawiam Oficjalny cie nie satysfakcjonuje? Naprawde nie warto grac na "nieoficjalnych" servach z wielu powodow. Nikt tam nie kontroluje hackerow, jak para nie moze hostowac to niestety nie zagraja, takie servery sa bezuzyteczne poprsotu. Gralem 3 lata w w3 i ani razu nie weszlem na zaden z nich i decyzji nie zaluje. Poprostu nie warto. Dziś nabyłem drogą kupna w3+tft platynowa kolecja. Reign of chaos instaluje się prawidłowo, niestety przy 2/3 instalacji frozen throne`a wyskakuje okienko: war3_install this application has encountered a critial error: ERORR #131 (0x85100083) program: c\docum~1\Ja\ustai~\temp\war3_install.exe File: files100\war3x.mpq press ok to terminate the application. Mój sprzęt to athlon 1700+, gf2ti64, 512ddr, 40gb seagate. Przy ponownych próbach instalacji to samo. 1. zanim zaistalujesz nastepny raz oprocznij katalog C:\Documents and Settings\Ja\Ustawienia lokalne\Temp 2.sprawdz czy masz wystarczajaco duzo miejsca na dysku. w3+tft potrzebuje ok 1500mb oraz na C partycji. Moze ma za malo zeby sie rozpakowac. 3. moze plyta pobrudzona albo porysowana jakas bog wie co tera sprzedaja :D 4.jak to wyzej nie pomoze to sproboj zainstalowac gre w jakies innej lokalizacji na innej partycji niz wczesniej. 5.napisz czy cos pomoglo Edytowane 20 Marca 2006 przez kim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Ktoś zna dobre custom mapy do W3(FT) ?? jakieś RPG albo corridorsy/d-day'e ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 DOTA ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek109 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witam! Z jakim patchem mozna teraz grac na battle net w Wara 3 FT???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...