Skocz do zawartości
DomanR

Warcraft III + The Frozen Throne

Rekomendowane odpowiedzi

witam

chciałbym pograc z kumplem w w3 ft przez neta (nie przez bn) tylko przez ip i nie wiem jak to zrobic, jest opcja grania po seici ale nie mozna poprzez ip Oo myśle ze sa osoby na tym forum co sie lepiej odenie na tym znaja i mnie odpowiednio nakieruja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

posiadam gre warcraft III. Płytka jest troche porysowana i podczas instalacji nie chce mi zainstalowac pliku war3.mpq czy ktoś mogłby mi wysłac na poczte ten plik dawid266@wp.pl z gory dzięki :mur:

1525638[/snapback]

Ten plik ma ponad 400mb...

Ja sie wlasnie zastanawiam na kupnem. Mozna juz dostac wersje podstawowa + dodatek za 89zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś z was ma sprawdzoną koncepcję jak przejść 6 misję kampanii ludzi - "Ubój"? Bo nigdy mi się nie udaje.

Zwykle w którymś momencie brakuje mi jednostke i z miastem KAPUT...

1712223[/snapback]

heh

zbuduj pare wież strzelniczych w bazie, troche piechurów i strzelców, do tego ze 4 kapłanów i nie wiem jaki problem ;)

a później bierzesz arthasa na 6 lvl i pare jednostek i idziesz rozwalać katapulty nieumarłych zarażające wioski (dod. quest)

trzeba mieć dobre micro ;) chociaż do kampanii to raczej nic nie trzeba mieć :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duzy problem zwiazany z Gra Warcraft3+dodatek.ZAkupilem ostatnio orgianl tej gry . Do rzeczy ,instalacja przebiega bez problemu ,zakladanie kata itd ..tez .Problem pojawia sie dopiero wtedy kiedy chce w owa gre zagrac 2 raz .Za pierwszy razem wszystko wporzadku ,giercam sobie ile chce ale gdy wlaczam komputer(ponownie) i chce znow odpalic gierke wyskakuje komunikat "Prosze sie upewnic ,ze dysk z gra warcraft 3:the forzen throne znajduje sie w napedzie Cd-Rom i kliknac 'ponow"plytka w napedzie jest (odpowiednia) .przyszlo mi na mysl,ze gdy chce odpalic W3Ft nie jest potrzebna plytka z FT tylko zwykla plytka warcraft3 .Ok wkladam, wlacza sie autorun i pisze "zainstaluj Warcraft3" kiedy ja juz ja instalowalem i jest na dysku (ze wszystkimi plikami) komp zachowuje sie tak jakby nie widzial tej gry..Aby Zagrac drugi raz w ta gre pomaga jedynie reinstal (gry) . Chyba wszystkie informacje podalem, Jesliby ktos wiedzial o co chodzi to prosze o wypowiedz.?! Jakos nie widzi mi sie to ,"aby zagrac co chwile robic reinstal"

Wykluczam wine sprzetu ale i tak podam .Zresztom gralem w ta gre na piracie

80gb dysk baracuda

gf 6600 GT 128mb

Athlon 2200xp

1024 ram kingstone Z gory thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duzy problem zwiazany z Gra Warcraft3+dodatek.ZAkupilem ostatnio orgianl tej gry . Do rzeczy ,instalacja przebiega bez problemu ,zakladanie kata itd ..tez .Problem pojawia sie dopiero wtedy kiedy chce w owa gre zagrac 2 raz .Za pierwszy razem wszystko wporzadku ,giercam sobie ile chce ale gdy wlaczam komputer(ponownie) i chce znow odpalic gierke wyskakuje komunikat "Prosze sie upewnic ,ze dysk z gra warcraft 3:the forzen throne znajduje sie w napedzie Cd-Rom i kliknac 'ponow"plytka w napedzie jest (odpowiednia) .przyszlo mi na mysl,ze gdy chce odpalic W3Ft nie jest potrzebna plytka z FT tylko zwykla plytka warcraft3 .Ok wkladam, wlacza sie autorun i pisze "zainstaluj Warcraft3" kiedy ja juz ja instalowalem i jest na dysku (ze wszystkimi plikami) komp zachowuje sie tak jakby nie widzial tej gry..Aby Zagrac drugi raz w ta gre pomaga jedynie reinstal (gry) . Chyba wszystkie informacje podalem, Jesliby ktos wiedzial o co chodzi to prosze o wypowiedz.?! Jakos nie widzi mi sie to ,"aby zagrac co chwile robic reinstal"

Wykluczam wine sprzetu ale i tak podam .Zresztom gralem w ta gre na piracie

80gb dysk baracuda

gf 6600 GT 128mb

Athlon 2200xp

1024 ram kingstone Z gory thx

Kolega mial taki sam problem, gral na piracie a potem zakupil org.

Pomoglo chyba czyszczenie rejestru jv16 tools.

Odinstaluj gry i dodatek, przejedz jv16 i zainstaluj ponownie - powinno byc ok.

No i widzisz jak sie oplaca grac na piratach, same szkody. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam orginal tej gry..ale ten blad :mur: @ath jak mam oczyscic rejestr jv16 tools,jeszccze nigdy tego nie robilem (tak mi sie przynajmniej zdaje) jakbys mogl to wytlumacz :unsure: dzieki z gory

Edit oki juz nie musisz tlumaczyc ,kaplem sie o co ci chodzi :]

kolejny problem zwazany z warcraftem 3..Kiedy robie serwer nikt nie wchodzi.Kuzyn obok robi wszystko tak samo jak Ja ..Moze sa jakies blokady w windows xp ale jak to odblokowac tego nie wiem ..Wykluczam wine antywirusa bo to juz sprawdzalem ,nic nie pomaga .Jakies propocycje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś nabyłem drogą kupna w3+tft platynowa kolecja. Reign of chaos instaluje się prawidłowo, niestety przy 2/3 instalacji frozen throne`a wyskakuje okienko:

war3_install

this application has encountered a critial error:

ERORR #131 (0x85100083)

program: c\docum~1\Ja\ustai~\temp\war3_install.exe

File: files100\war3x.mpq

press ok to terminate the application.

Mój sprzęt to athlon 1700+, gf2ti64, 512ddr, 40gb seagate. Przy ponownych próbach instalacji to samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

POmózcie Mam problem mam neostrade 512 kb/s rozdzielonego przez routera na dwa kompy i nie moge hostować ( zapraszać ) do gry . Czego to wina ?? Pomózcie. Chodzi o gre warcraft 3. Z góry dzięki

musisz albo wylaczyc fw albo odblokowac port 6112(zrobić wyjątek w fw). dzieki temu bedziesz mogl hostowac

witam

chciałbym pograc z kumplem w w3 ft przez neta (nie przez bn) tylko przez ip i nie wiem jak to zrobic, jest opcja grania po seici ale nie mozna poprzez ip Oo myśle ze sa osoby na tym forum co sie lepiej odenie na tym znaja i mnie odpowiednio nakieruja :)

co samo co wyzej

Witam !

Czy wie ktoś skąd można "zassać" całą kampanie "Exodus Hordy" ? :mur:

albo pzynajmniej jakieś inne kampanie ?

Dzieki !!

ta kampania dodaje sie wraz z ktoryms tam patchem. najlepiej wejdz na bn i pobierz aktualizacje. wtedy sie pojawi. inne mozesz poszukac na stronie blizza www.battle.net albo innych fan stronkach

Witam.

Zna ktos jakies serwery do tej gry? kiedys byl taki fajny polski w3battle ale chyba padl. Jak ktos sie orientuje to prosze o jakies linki.

Z gory dzieki i pozdrawiam

Oficjalny cie nie satysfakcjonuje? Naprawde nie warto grac na "nieoficjalnych" servach z wielu powodow. Nikt tam nie kontroluje hackerow, jak para nie moze hostowac to niestety nie zagraja, takie servery sa bezuzyteczne poprsotu. Gralem 3 lata w w3 i ani razu nie weszlem na zaden z nich i decyzji nie zaluje. Poprostu nie warto.

Dziś nabyłem drogą kupna w3+tft platynowa kolecja. Reign of chaos instaluje się prawidłowo, niestety przy 2/3 instalacji frozen throne`a wyskakuje okienko:

war3_install

this application has encountered a critial error:

ERORR #131 (0x85100083)

program: c\docum~1\Ja\ustai~\temp\war3_install.exe

File: files100\war3x.mpq

press ok to terminate the application.

Mój sprzęt to athlon 1700+, gf2ti64, 512ddr, 40gb seagate. Przy ponownych próbach instalacji to samo.

1. zanim zaistalujesz nastepny raz oprocznij katalog C:\Documents and Settings\Ja\Ustawienia lokalne\Temp

2.sprawdz czy masz wystarczajaco duzo miejsca na dysku. w3+tft potrzebuje ok 1500mb oraz na C partycji. Moze ma za malo zeby sie rozpakowac.

3. moze plyta pobrudzona albo porysowana jakas bog wie co tera sprzedaja :D

4.jak to wyzej nie pomoze to sproboj zainstalowac gre w jakies innej lokalizacji na innej partycji niz wczesniej.

5.napisz czy cos pomoglo

Edytowane przez kim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi