ac3r Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Cze! Mam warcrafta III regin of chaos win xp hom i mam taki problem: Gdy zainstaluje gre (instalacja przechodzi bez bledow) i chce ja wlaczyc to wlancz poczontkowe intro i zaraz wychodzi do wina i wyskakuje taki blad: This application has encountred a critical error: Program:D:grywarcraft IIIwar3.exe exception: 0xc0000005(access_violation) at 001b:73f31cbf The instruction at '0x73f31cbf' the memory cloud not be 'read' a i gdy instalowalem 1 raz gre to nie bylo tego bledu a gdy drugi raz w tym samym dniu zaistalowalem ta gierke to ten blad juz byl.Myslalem ze moja plytka jest kopnienta i pozyczylem nastepna od kolegi i znowu ten sam blad i tak od 5 kolegow i caly czas to samo.Jak ktos wie jak mi pomuc to niech pisze. Dzieki za posty ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Cze! a i gdy instalowalem 1 raz gre to nie bylo tego bledu a gdy drugi raz w tym samym dniu zaistalowalem ta gierke to ten blad juz byl. quote] odinstaluj, wywal wszelkie pozostalosci po starej grze i zainstaluj ponownie. albo odinstaluj i zainstaluj ponownie ale juz w innym katalogu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ac3r Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 dzieki mam nadzieje ze pomorze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ac3r Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 niestety niepomoglo :( wie moze ktos co zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 miałem to samo jst to wina Prznajmniej u mnie CODECÓW video odinstaluj wszystkie i wtedy srubuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ac3r Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Niestety u mnie to niepomoglo :( Moze ktos wie jak pozbyc sie tego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ac3r Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a moze to wina cracka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ac3r Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 aha a inni moji kumple moga instalowal ta gierke po 100 razy i ten blad im nie wyskoczy a moze to wina mojego kompa? moj config to: procek:celeron 1800 grafa:riva tnt 2 32 mb ram:512 plyta glowna:asrock windows xp hom. do karty grafy mam najnowsze stery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 oryginal czy "pol-oryginal" ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ac3r Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 pirat ang ale moi kumple maja tez piraty i im jakos chodza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ac3r Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a i moi kumple tez maja wix xp hom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 moze plyte wyczysc. albo nic nie innego nie otwieraj gdy instalujesz [mi to pomagalo gdy korzystalem z obrazow] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a i gdy instalowalem 1 raz gre to nie bylo tego bledu a gdy drugi raz w tym samym dniu zaistalowalem ta gierke to ten blad juz byl. a instalowales cos moze w miedzyczasie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ac3r Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 nie nic w miedzy czsie nie instalowalem. nawet jak mialem orginalnego warcrafta to mi ten blad wyskakiwal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 no wlasnie taki mam problem bo caly czas pisze ze nie mam dx8.1 chociaz mam zainstaloawnego 9.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 i tu masz problem ..... po co zainstalowales dx9 ?? no po co jak masz karte taka stara jak voodoo 2 ?? teraz sam sobie odpowiedz . no a teraz pownienes zrobic formata i wyzej jak 8.1 nie instalowac ...tz mozesz ja np. mam ale z pewnego zrodla i najlepiej najnowsza wersje ...ale to jesli masz w miare mloda karte a jak nie to sie z celem mija Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ale na dx8.1 jest to samo ;/ no ale czy da wogole sie odpalic w2 na V2? Sciagnelem jakies stergi do V2 ktore obsluguja dx8 no ale i tak caly czas jest ze nie ma dx8.1 Bo ktos mi mowil ze nie da rady zagrac w w3 na akceleratorze wiec chcem sie u upewnic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 no ja nie wiem ale z tego wynika ze sie nei da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ac3r Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 niewiem dlaczego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 moze formacik? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ja probowalem uzyc voodoo2 i u mnie gra sie nie wlacza [wyskakuje jakis blad ktorego tresci nie pamietam] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ac3r Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 moze ? ale kturego dysku tego na ORT: ORT: ORT: kturym byla gra ? czy z systemem? chociaz formatu niechcial bym robic moze jeste jakis sposob zeby rozwiazac ten problem bez formatudysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 hieh - jak masz wypalare i dosc maly dysk na ktorym masz system [do 10 gb] to kopiujesz to na inna partycje albo nagrywasz na plyty] ja to mam fajnie - juz prawie caly dysk zapelniony a nagrywarka 8x nagrywa plyte 10 min. troche potrwa nagrywanie go na plyty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ac3r Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 no tak ale jednak wolal bym rozwiazac ten problem bez formatu moze nawet jakis spec o warcrafta wie jak rozwiazac ten proble bez formatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Voodoo wykorzystuje Glide a W3 wymaga Direct3D :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 o wlasnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 forum.battlenet.pl ->warcraft3 moze tam beda wiedziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Voodoo jak kazda karta obsluguje i Direct3D i Opengl i jak kilka tylko Glide`a wiec gadanie ze V2 nie obsluguje direct3d to glupota,zapewne najzwyczajniej w swiecie brakuje ramu na tekstury ,a ze zapewne masz V2 8mb to NAPEWNO go brakuje, u mnie na V3 16mb gierka chodzila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ja mam voodoo2 12mb i mowie ze nie chodzi - nie ma wersji czystego voodoo 2 [nie mowie o banshee i innych cudach] z 16mb pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A gdzie napisalem ze V2 16mb istnieje ? Ja mam V3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...