miron72 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 (edytowane) Taaak -archeologia ale wątek właściwy jak sądzę :wink: . Gdyby ktoś przypadkiem wiedział, gdzie mogę nabyć tę grę nową(na prezent zamówiony) poproszę o info. Kumpla dzieciak się uparł i...był grzeczny na złość chyba, więc decyzja "kupię mu" :lol: . Tylko gdzie? Ze dwa, czy trzy sklepy mają ale tylko teoretycznie. Podstawka mu wystarczy -potem może dopiero dodatek. Edytowane 6 Stycznia 2010 przez miron72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 (edytowane) Każdy sklep, gdzie masz gry. Nawet Tesco. Są te edycje platynowe coś tam. O ile się nie mylę 59zł w całkiem konkretnym opakowaniu już z TFT. PS. Bardzo fajnie, że dzieciak chce grać w takie gry, a nie bezmózgie strzelanki. Edytowane 6 Stycznia 2010 przez szczupak01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 (edytowane) Każdy sklep, gdzie masz gry. Nawet Tesco. Są te edycje platynowe coś tam. O ile się nie mylę 59zł w całkiem konkretnym opakowaniu już z TFT. Mieszkam w niespełna 80-tysięcznym mieście i wierz mi, przeszukałem je nieco nie wyłączając Tesco. Jeżeli przegapiłem to nie z lenistwa :wink: . Dlatego szukałem równolegle w sieci i teraz tutaj pytam. Kilka sklepów ma w ofercie "na magazynie" lecz podczas procedury zamawiania koniec końców wychodzi d... -"towar niedostępny". Może gdzieś na wyjazdach kupię -moje miasto tylko pozornie nie jest wioską :lol: Edytowane 7 Stycznia 2010 przez miron72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Na allegro są do dostania bardzo tanio oryginalne klucze, które się rejestruje na stronie battle.netu, a potem pobiera obrazy płyt od Blizzarda. Oczywiście jeśli młody nie wymaga koniecznie pudełka z płytami ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 O widzisz -to całkiem zacny pomysł :razz: . Powęszę jak się sprawa "mieć pudełko" ma, choć nie zaprzestaję szukać BOXa. To już wręcz wyzwaniem się stało. Co prawda sam nie siedzę w Warcraft-cie ale w taką na przykład Cywilizację to gram od pierwszej edycji(Amiga cztery dyskietki, jakie tam spolszczenie hihi). Więc chęć bycia strategiem rozumiem :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarowaaa Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Kupiłem ostatnio Warcraft 3 z dodatkiem TFT, by grać po battle.net, napotkałem jednak pewien problem - grając w singla, mogę spokojnie poruszać się po grze oraz spokojnie z niej wyjść. Kiedy jednak próbuję zalogować się do battle.net (co się nie udaje - nie potrafi przejść inizjalizacji połączenia), a potem wyjść z gry - napotykam freeze programu któremu pomaga jedynie reset (zabijanie procesu nie daje rady). Dziennik zdarzeń pusty, sterowniki od karty graficznej zmieniane (catalyst 12.4 -> 12.1, odinstalowałem najpierw 12.4), praktycznie wszystkie aplikacje, które mogłyby przeszkadzać są wyłączone (rainmeter, f.lux itp.). Dodam jeszcze, że patcha z battle.net poprzez grę mogłem pobrać normalnie. Firewall nie przeszkadza - wyłączyłem go. Próbowałem zmieniać nawet kompozycję systemu na klasyczną - dalej nie przyniosło to efektu. Reinstalowałem też grę, pobierałem z battle.net. PC: proc E7200, grafika HD4850, mobo Gigabyte EP35C-DS3R, dysk Samsung F1, karta dźwiękowa Xonar DS System - windows 7 Pro x64 SP1, Catalysty 12.1. Z góry dzięki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...