frazs Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 (edytowane) Mam pytanie. Jak podłączyć optymalnie ? Dysk na Ata 133 Kieszeń (zazwyczaj Dysk Ata 33) Cd-rom Nagrywarke Aktualnie jak wsadzam ten stary dysk do kieszeni bardzo spada przepustowść… Edytowane 24 Lutego 2005 przez frazs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Primary: Master: Dysk na ATA133 Slave: Kieszeń Secondary: Master Nagrywarka Slave: CD-ROM jak będziesz wkładał do kieszeni dysk na ata33 to będzie spadała przepustowość do wymusza to prawdopodobnie tryb PIO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 dokup sobie kontroler ATA http://www.allegro.pl/showcat.php?id=4459&order=t&view=gtext przydatna sprawa wtedy nie będziesz miał problemu z podłączeniem mógł byś wtedy podłączyć w taki sposób : Płyta główna: Primary: Master: Dysk na ATA133 Slave: najlepiej nic Secondary: Master: Nagrywarka Slave: CD-ROM Kontroler ATA: Primary: Master: keszeń(albo inne urządzenie) Slave: keszeń (albo inne urządzenie) Secondary: Master: keszeń(albo inne urządzenie) Slave: keszeń(albo inne urządzenie) Ja mam kontroler ATA i mam taką konfiguracje połączeń: Płyta główna: Primary: Master: Dysk na ATA133 Slave: nic Secondary: Master: DVD-RW Slave: DVD-ROM Kontroler ATA: Primary: Master: keszeń Slave: nic Secondary: Master: CD-RW Slave: nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...