pp46epf@neostrada.pl Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Jestem szczęśliwym posiadaczem programu RABIT 1.7 program pozwala na zmianę w kartach ATI zegarów , timingów i innych tweko podobnych rzeczy ale przede wszystkim na zmianę szyny pamięci 32\64\128\245bit jest tylko jeden problem - wszystkie funkcje w programie są nieaktywne. Nie zauważyłem niczego takiego jak przełącznika ADVANCED co mam zrobić pomóżcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 chyba cie [ciach!]alo... szyny nie zmienisz chocby skaly [ciach!]y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Za nic metodą softłerowa przepustowości szyny nie zmienisz. Potoki, zegary owszem, ale szyna...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pp46epf@neostrada.pl Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 W opisie programu piszą że da się nawet u mnie w programie widzę kołka do zaznaczenia pod 32, pod64 pod 128 i pod256bit tylko że jak już mówiłem nie wiem jak tam cokolwiek zmieniać bo wszystkie funkcje są nie aktywne coś w stylu ''przełącz na ADVANCED'' tootrzymasz dostęp tylko że do cholery nie ma tam żadnego załącznika, przełącznika, wyłącznika, zmiany na CUSTOMIZE czy ADVANCED. Dziwne to jakieś co nie :mur: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Z tego co ja sie orientuje to rabit sluzy do edytowania biosu, wczytaj bios i bedziesz mial opcje dostepne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...