.:GurU:. Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Panowie potrzebna wasza pomoc, potrzebuje bloku do athlonka xp 2500@3200 wiadomo że O/C jest wazne. i zastanawiam się na dwoma blokami SPIDER EXTREME-LX i SPIDER EXTREME - PX, czy jest między ich wydajnością jakaś róznica? którego polecacie, a może jeszcze jakiś inny w tej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 spider extreme ma bardzo kozystny stosunek ceny do wydajnosci wiec moge go z czystym sumieniem polecic a czy lx czy px to juz od ciebie zalezy px jest moim zdaniem ladniejszy a co do wydajnosci to mysle ze roznica nie bedzie znaczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 roznica w wydajnosci zapewne bedzie bardzo mala tylko px ma wade jest dosc delikatny i trzeba uwazac na krucce przy zakladaniu i manipulacjach wezami przynajmniej takie jest moje odczucie i nie daje 100% szczelnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 z ta delikatnoscia to przesadziles troche :P Badzo dobry, solidny blok POLECAM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 niby mam tak zwany otwór w budzie, ale jednak wole stabilny blok czyli lx. a moze jakiś inny blok wydajniejszy za podobną cenę istnieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 z ta delikatnoscia to przesadziles troche :P Badzo dobry, solidny blok POLECAM! 1295022[/snapback] jak go montowalem to troche moje watpliwosci wzbudzalo uszczelnienie kruccow jak ruch weza potrafil go znacznie poloznic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 ja nieczego nie sugeruje, ale moim faworytem jest ostatnio aisa k-2 :) cena tez nie jest tragiczna, 95zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 fajny bloczek i tez kupilem kiedys u nich proximke i jestem zadowolony ... Spiderki to juz zupelnie inna jakosc... Cena 120zl za bloczek z zapinka/kroccami ... w tej cenie nie ma nic lepszego ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Mam tego Spider Extreme PX i co do delikatnosci, hmmm... moze Linoge mial jakis inny egzemplarz, bo u mnie zadnych problemow nie stwierdzilem. Ale musze przyznac ze troche z nim kombinowalem przed zalozeniem, czy aby napewno bedzie 100% szczelny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 co do szczelnosci bloku z poliweglanowym topem zawsze mozesz go zdjac, wykrecic krocce, zdjac teflon i wpakowac bezbarwnego sylikonu na gwint a nastepnie wkrecic i zostawic na 24H ... Podawac z woda, chlodnica i wentylami na 6V ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 jak go montowalem to troche moje watpliwosci wzbudzalo uszczelnienie kruccow jak ruch weza potrafil go znacznie poloznic 1295089[/snapback] pewnie niefartowny egzemplarz trafiles :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Czyli co polecacie cena/jakość, spidera ale załego z miedzi, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Ja bym wzial tego z TOP'em z pleksy... ladniej wyglada, masz mocowanie odrazu pod P4 + AMD wiec sprzedac bedzie pozniej latwiej itp.. =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 moze rzeczywiscie trafilem na taki egzemplarz po prostu krucce byly niedokrecone a nie mialem wczesniej zbyt wiele doswiadczenia z takimi materialami jak pleksa wiec balem sie je dokrecac "ile wlezie" bo z praktyki wiem ze gwint jest latwo zerwac szczegolnie jak cos jest robione " nie seryjnie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 ja kupilem blok bez kroccy i nie mialem takich oporow chociarz to byl moj pierwszy kontakt z blokiem z plexi-topem :] dokręcalem do momentu kiedy zaczynało trzaskać i skrzypiec :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...