Skocz do zawartości
.:GurU:.

Blok Na Athlonka

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie potrzebna wasza pomoc, potrzebuje bloku do athlonka xp 2500@3200 wiadomo że O/C jest wazne.

i zastanawiam się na dwoma blokami SPIDER EXTREME-LX i SPIDER EXTREME - PX, czy jest między ich wydajnością jakaś róznica? którego polecacie, a może jeszcze jakiś inny w tej cenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spider extreme ma bardzo kozystny stosunek ceny do wydajnosci wiec moge go z czystym sumieniem polecic

a czy lx czy px to juz od ciebie zalezy px jest moim zdaniem ladniejszy a co do wydajnosci to mysle ze roznica nie bedzie znaczna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

roznica w wydajnosci zapewne bedzie bardzo mala tylko px ma wade jest dosc delikatny i trzeba uwazac na krucce przy zakladaniu i manipulacjach wezami przynajmniej takie jest moje odczucie i nie daje 100% szczelnosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z ta delikatnoscia to przesadziles troche :P

Badzo dobry, solidny blok

POLECAM!

1295022[/snapback]

jak go montowalem to troche moje watpliwosci wzbudzalo uszczelnienie kruccow jak ruch weza potrafil go znacznie poloznic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam tego Spider Extreme PX i co do delikatnosci, hmmm... moze Linoge mial jakis inny egzemplarz, bo u mnie zadnych problemow nie stwierdzilem. Ale musze przyznac ze troche z nim kombinowalem przed zalozeniem, czy aby napewno bedzie 100% szczelny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze rzeczywiscie trafilem na taki egzemplarz po prostu krucce byly niedokrecone a nie mialem wczesniej zbyt wiele doswiadczenia z takimi materialami jak pleksa wiec balem sie je dokrecac "ile wlezie" bo z praktyki wiem ze gwint jest latwo zerwac szczegolnie jak cos jest robione " nie seryjnie"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi