Rudek Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Kożystam z netu w firmie i problem mój polega na tym że nie moge wysyłać poczty (outlook) ani kożystać z gg. Moge wysyłać listy z serwera, ale to mi troszkę utrudnia sprawę. Czy istnieje jakaś możliwość aby zlikwidować tą zaporę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 W sumie tak.. jeśli adminowi piwo postawisz..:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudek Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Co wy z tym piwem ? Admin to abstynent. Spodziewałem się takiej odp.... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 jest firewall i raczej bez pojęcia a hakingu czy czymś takim nic nie zrobisz. ja to samo w szkole chcialem zrobić <gg, torrent > to tylko na 4 m-ce mnie zawiesili i nie mam dostepu do kompów w szkole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Rudek powiedz adminowi aby odblokował ci na serverze porty poczty i gg i to wszystko co możesz zrobić . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudek Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Dzięki. Kupie mu Kubusia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apsik Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 U mnie na uczelni niby gg poblokowane a przez proxy laszy SWIETNIE - yulko adminowi nie pokazujemy zeby sie nie zalamal (studiuje informatyke - jedyne za co mozna wyleciec ze szkoly to nielegalne uzyskanie dostepu do komputera jako admin - chyba ze wladze uczelni o tym "jeszcze nie wiedza :dontfeedtrolls: :legal: :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudek Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Ty wiesz że działa :) THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...