Andersen Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Czy spotkaliscie sie ze 'znikajacymi' paragonami ? Markety i inne... stosuja te kasy fiskalne na papier termoczuly i po kilku m-c informacje na nim po prostu znikaja... tak samo jest z tymi paragonami na tusz! Co o tym myslicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Pamiętacie film "Teoria Spisku" z Gibsonem? Niby śmieszny, ale prawdziwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 To może być prawda: kupiłem pad'a w Media Markt i rachunek z kasy fiskalnej przypięli mi do gwarancji po 5 m-cach pad mi się zepsuł jak wyciągnąłem gwarancję to na rachunku prawie nic nie było widać. Oni pewnie używają jakiegoś taniego i kiepskiego tuszu do drukarek, który pod wpływem światła traci kolor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 MARKETY DO GNOJU :twisted: A bekrut NA PREZYDENTA :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Czy spotkaliscie sie ze 'znikajacymi' paragonami ? Markety i inne... stosuja te kasy fiskalne na papier termoczuly i po kilku m-c informacje na nim po prostu znikaja... tak samo jest z tymi paragonami na tusz! Co o tym myslicie ? mi też poznikały paragony z kaset i płyt z mediamarkt :? więc nie kupuj niczego w marketach co ma gware powyżej 3 miesięcy :lol: buhahaha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 zalaminujcie ,schowajcie do ciemnego pudełka i owincie folią alu (matową stroną do środka) i powinny przeżyć :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Paragony są na papierze termicznym, a ten ma tendencję do blaknięcia. A to że markety się tym jakoś nie przejmują to już inna historia :)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 I kij im za to w oko, bo w dupe to przyjemność!! Już chyba wole ruletke i kupowanie na giełdzie... Tam uwowy zawarte na "gębę" mają większą wartość niż gwarancja w markecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 jak coś ważnego to kserujcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 (...)Już chyba wole ruletke i kupowanie na giełdzie... Tam uwowy zawarte na "gębę" mają większą wartość niż gwarancja w markecie...To prawda, znajomi kupowali sprzet audio na giełdzie. Wszystko na tzw. "gębę" gwarancja itp. No i trzeba przyznać że gdy mieli jakieś drobne problemy to koleś bez słowa uznał reklamację (i jeszcze przepraszał), sprzęt bez problemu wymienił. Tak to jest gdy się pracuje na swoim i dla siebie a nie utrzymuje podatkami bandy złodziei, biurokratów i nierobów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 hee, to ja zostawilem sobie niechcacy taki paragon w samochodzie gdy byl upal, na nastepny dzien juz nic nie bylo widac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...