Skocz do zawartości
hopson

Co Kupić, Prośba O Poradę

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki dylemat, chcę kupić płytę i procesor do 1100 zł (wyłączając semprona i celerona)...

Znalazlem takie 3 zestawy(jezeli mozna to prosze o wypowiedzenie sie na ich temat, ewentualnie prosba o jakis inny zestaw, calosc bedzie smigala z hdd 120 gb maxtora, 512 ramu-narazie-kingostone400mhz i radeonem 9550 256 mb ddr):

Zestaw1 - prosba o zasugerowanie jakiegos wentylatora

Zestaw2 - prosba o zasugerowanie jakiegos wentylatora

Zestaw3

Jeżeli możecie to proszę o jakieś inne pomysły , inne zestawy do 1100 zl, oczywiscie w miare mozliwosci bede chcial podkrecic kazdy z tych zestawow, czekam na odpowiedzi.

Pozdrawiam Hopson

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może:

http://barwkomp.pl/index2.php?id2=menu_pro...S939&kat=&pkat=

http://barwkomp.pl/index2.php?id2=menu_pro...7025&kat=&pkat=

Poza tym ten Radeon 9550 256MB to nie najlepszy pomysł. 128 wystarczy, do tego będzie się prawdopodobnie lepiej podkręcać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co jest nie tak z tym radeonem? , ogolnie komputer ten bedzie mi sluzyl wylacznie do grania...i zwyklego domowego uzytku...nie bede tworzyl zadnej zaawansowanej grafiki etc.

w kilku testach wyszlo ze jest to bardzo szybka grafa :blink:

Edytowane przez hopson

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi