extremeee Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Sprawa przedstawia sie nastepujaco : Na starych sterownikach wszystko smigalo super dziwiek 5.1 z Technics`a podlaczonego do kompa 5.1 Na nowych sterownikach (v 5.10) zamiast mojego starego programu do konfiguracji dziwiekowki pojawil sie NV mixer - wszystko bylo by ok tylko nie ma w nim jednej opcji tak bardzo mi potrzebnej... Otóz w starym programie mialem przy konfiguracji glosnikow opcje "Stwórz kanal centralny" a w NV mixerze tego nie ma... Graja mi tylko 4 kanaly... Co zrobic ? zostawic dotychczasowe sterowniki i wymienic tylko audioutility na to poprzednie ? Czekam na jakies sugestie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteksquall Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 O ile dobrze pamiętam poszukiwany przez ciebie program nazywa sie sound effect manager i instaluje sie o ile dobrze pamietam z av rack. Zostaw sterowniki nvidii i poprostu go zainstaluj tam bedziesz mial opcje która cie interesuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremeee Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 O ile dobrze pamiętam poszukiwany przez ciebie program nazywa sie sound effect manager i instaluje sie o ile dobrze pamietam z av rack. Zostaw sterowniki nvidii i poprostu go zainstaluj tam bedziesz mial opcje która cie interesuje. 1295654[/snapback] Ok sprobuje zrobic jak mowisz - rownoczesnie czekam tylko az kumpel mi odda plyte z asusa i sproboje zamienic audio utility z nv mixera na to stare :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuco22 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Po prostu tak ma być . W tym sterowniku, głośnik centralny działa tylko na filmach DVD i grach z dżwiękiem 5.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteksquall Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Po prostu tak ma być . W tym sterowniku, głośnik centralny działa tylko na filmach DVD i grach z dżwiękiem 5.1. 1295715[/snapback] No niecałkiem mi na nv mixerze dzialaly tez tylko 4 kanaly niezaleznie czy dzwiek byl 5.1 czy stereo a na sound effect managerze chodzilo bez problemu. Po drugie w jednym i drugim programie jest opcja do sprawdzania kazdego kanalu oddzielnie. Na SEM kazdy dziala bez problemu a na nv mixer dzialaja tylko przednie i tylnie bez subwofera i centralnego. Poczatkowo mialem nv mixera i wlasnie mialem ten sam problem a poprzesiadce na SEM dziala bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techu Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 mi dzialaja wszystkie 3ba w rejestrze wprowadzic pare zmian ale jak to bylo to juz nie pamietam wiem ze to byla sekcja karty dzwikowej bylo to gdzies na necie na jakism forum tylko 3ba poszukac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...