Patrox Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 :) Tak jak na górze, mam pytanko. Mam jedna pamięć 512 ddr2 i chce dokupic jeszcze jedna.Platforma taka jak w podpisie.Tarfiła mi sie taka sama pamieć tylko 1Gb . I stąd moje pytanie. Czy będzie mi działąś dual ddr?Czy mogą być jakieś konflikty.Dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Do duala są potrzebne minimum dwie kości, więc DUAL powinien być. Ja mam 256ddr i 512ddr i dual jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 :) Tak jak na górze, mam pytanko. Mam jedna pamięć 512 ddr2 i chce dokupic jeszcze jedna.Platforma taka jak w podpisie.Tarfiła mi sie taka sama pamieć tylko 1Gb . I stąd moje pytanie. Czy będzie mi działąś dual ddr?Czy mogą być jakieś konflikty.Dzieki i pozdrawiam 1295109[/snapback] A kręcisz coś woje pamieci?Bo aj mam zamiar swoje ostro podkręcic. I nie wiem bo z tego co ja czytałem to potzrebne sa conajmniej 2 o takim samym rozmiarze.ale sdzieki za odpowiedxz.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Moze na AMD32 to zdaloby egzamin, ale na Intelu moze byc ciezko. Jesli masz kase na dodatkowy GB to moze lepiej sprzedac ta 512 ktora masz, kupic 2x512 w komplecie i zmienic mobo na cos na 925XE ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Będzie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Będzie działać. 1301995[/snapback] Na jakiej podstawie uważasz ,że to bedzie działało?Kolego powyżej ma inne zdanie. Dzieki i pozdrawiam. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...