Gość Norrens Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Witam! Gdy chciałem sobie zagrać w Worms: Forts lub THPS 3 pokazywał mi się komunikat i gra się wyłączała. Poniżej jest pokazany rysunek jak to wygląda. Co mam zrobić by gry działały? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 To z C++ nie wiem jaki ma związek. Oryginaly gry? A krakowaleś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wukillah Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 albo hmmm poprawka wadliwa,albo panowie programisci pisali po pijaku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Norrens Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 To z C++ nie wiem jaki ma związek. Oryginaly gry? A krakowaleś? 1295316[/snapback] THPS 3 to oryginał,a wormsy nie ale jak zainstalowałem wormsy oryginalne to działało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Może być bilbioteka wymagana (VCL) w niewłaściwej wersji. Ale jak wpiszesz cały komunikat w googla, to trafisz na jakieś forum albo faq z rozwiązaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) TEz to mam i jeszcze kilka osob na tym forum. niestety nikt nie wiem jak to napraiwc. i nie chodzi o to czy masz orginal chyba czy nie . Mozesz sie do nas przylaczyc B) B) B) B) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=109876 Edytowane 26 Lutego 2005 przez myszek14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Ja to mialem w Augustusie.Bardzo chcialem to zobaczyc bo nikt na forum sie nie pofatygowal by napisac jak im sie gra podoba i jak im chodzi bo u siebie nie moglem odpalic.Jak ktos znajdzie przyczyne to niech mi powie co zrobic, no i jak ktos sie znajdzie co zechce zrecenzowac owa gre niech skieruje slowa do odpowiedniego tematu,bede wdzieczny i pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...