durczyn Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 narazie mam neostrade która uruchomiłem na kompie siostry, ja do niej podłaączyłem się przez sieć lokalną i idzie do mnie sygnał internetu, iśc to idzie ale strasznie wolne to jest!!!!!! dupnie mi isępo necie chodzi, jak u niej rozdzielić prędkość łącza żeby u mnie było szubciej lub coś?!?! obecnie karty sieciowe są na sterownikach od płyty głównej i sieć na domyślnym ustawienie windowsa. PS : niedługo będe mić router, ko niewiem kiedy i coś z tym trza zrobić:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rred Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Jeśli twoja siostra ma windowsa to nie da rady wtedy jedena szanś ajest router. Net u ciebie moze chodzić wolno dlatego za na komputerze siostry są uruchomione jakies programy p2p i całe pasmo jest zajęte, wtedy wystarczy wyłaczyć p2p i wszystko będzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 wąłśnie zabrałem sisotrze modem neostrady i se uruchomiłem i po problemie na jakiś czas, ale będzie siędrzeć, router oczywiście będzie w ciągu 3 tygodni :] szkoda że tak późno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...