Teokryt Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Trafiłem na coś dziwnego. Po zdjęciu radiatora jest coś szaro-zielonkawego okrutnie twarde. Czym to zmyć aby nie uszkodzic procesora i było łatwo dostęne. Sprawa dość pilna bo jak matka zobacyz ze grzebie w kompie to mi głowe ukręci przy czyms gdzie plecy traca swą szlachetną nazwę. Bardzo prosze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Hehe Chyba nie chcesz zmywać rdzenia z laminatu?? :P Sorki nie mogłem sobie darować bo z Twojego opisu nie wyika co to. Ja do zmywania używam benzyny ekstrakcyjnej i jakiś wacik, dobry jest też zmywacz do paznokci na Acetonie. Pozdrowienia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BremkinsCorp. Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 albo szczoteczka do zebow pod kran z mydlem i wio ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@r3C3k Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Ściereczka nie zostawiająca włosków i alkohol izopropylenowy w razie problemów wejdź na http://www.cooling.pl/faq.php i poczytaj tam dokładnie jest wszystko opisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 ja uzywam zawsze do czyszczenia rdzeni, czy to na gpu czy na cpu zmywacza do paznokci z acetonem :D zawsze mam w zapasie buteleczke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Plyn do mycia naczyn ludwik. Nie oprze sie kazda pasta czy tpo srebro czy silikon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 gwizdnij mamie zmywacz do paznokci :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricky44 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Czy (i czym) alkohol izopropylenowy różni się od alkoholu izopropylowego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 zmywacz do paznokci + jakiś wacik i jazda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h-y-d-e Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 eh, niektórzy kombinuja z różną chemią itp a ja bym na poczatek zrobił tak jak BremkinsCorp. pisze: mydło szczoteczka ciepła woda ("...tak sie zaczyna wielka przygoda, myje proce bo wiem dobrze o tym, kto ich nie myje, ten ma kłopoty" - nie mogłem sie powstrzymać :) ) tylko w przypadku dziwnych substancji uzywam np izopropanolu czy innych alkoholi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...