novakp Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 SIEMA mam pytanie posiadam takiego athlona z jadrem T-bred na na mojej plycie nie da sie zminiać mnożnika (GA-7VA) :( na stronce ocinside jest pkazane jak uzyskać dany mnożnik czy jest jakieś ograniczenie w ustawianiu mnożnika czy nie na tej stronce sa takie mnozniki jak 20x i wiecej ale to chyba przesada czy jest to zalezne od płyty moze nie wykryc , czy taka ingerencja w mostki poskutkije tym ze mnożnik zrobi sie automatycznie np.14 :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Mnożnik Twojego procka to 11.5 x 133MHz FSB A piszesz niejasno, bez kropek i przecinków i w ogóle nie wiem o co Ci tak naprawdę chodzi... Temat też niczego nie wyjaśnia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novakp Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 stary takie rzeczy ze mnoznik mam 11.5x133 to wiem az taki laik ze mnie nie jest ja mam pytanie czy jest jakies ograniczenie w ustawieniu mnożnika a przecinkow nie stawiam bo sie spiesze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...