PL_CCCP Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Witam. Mam nastepujący problem. Jak chcę zainstalować drivery do USB z firmowego CD (MOBO NF7 2.0), to wyskakuje mi, że muszę zainstalować SP1 for XP !? Ja SP1 instalować nie chcę/ nie mogę a USB muszę mieć na 'gwałt' !!! Co zrobic? Jest jakieś rozwiazanie? primo I: zmiana win'a nie wchodzi w grę... primo II: ... ewentualnie jak zainstalowac SP1 na nie do konca wiadomym pochodzeniu winXP prof :P Za rozwiązanie problemu byłbym baraaardzo wdzieczny. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Co do Piracenia, to lepiej nie gadać => umiałeś załatwić XPka, to umiesz znaleźć rozwiązanie z brakiem SP1 czy SP2 => na 100% się da. A sterki mógłbyś skombinować znajdując odpowiednie pliki w zestawie SP1 i dołączyć do sterków z CD i tyle. Albo poszukaj w neciku... Poza tym sterki są do USB 2.0 a jeżeli nie masz sprzętu na USB 2.0 to standartowe 1.1 Ci wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...