dr.cox Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Ja używałem r9200 a teraz r9550 na k7s5a i wszystko fura. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drakula Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Sorka ze podbijam topik, ale musze miec jak najszybciej jasna informacje co i jak, a nigdzie nei znalazlem odpowiedzi :P Otoz, mam plyte glowna Abit BD7 ze zlaczem AGPx4. Chce kupic R9600xt, jednak ta karta jest chyba na AGPx8. Moglby mi ktos powiedziec, czy to sie nie bedzie gryzlo ? z gory dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Sorka ze podbijam topik, ale musze miec jak najszybciej jasna informacje co i jak, a nigdzie nei znalazlem odpowiedzi :P Otoz, mam plyte glowna Abit BD7 ze zlaczem AGPx4. Chce kupic R9600xt, jednak ta karta jest chyba na AGPx8. Moglby mi ktos powiedziec, czy to sie nie bedzie gryzlo ? z gory dzieki. 1408106[/snapback] nikt z nas na wyposazeniu nie ma szklanej kuli , musisz sprawdzic ( na 99 % bedzie biegac) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 czy to nie spali nam płyty głównej(gdzieś tak słyszałem?cos z napięciem karty lub cos takiego)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 czy to nie spali nam płyty głównej(gdzieś tak słyszałem?cos z napięciem karty lub cos takiego)? 1419574[/snapback] nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...