Varrol Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 No tak - do tej pory robiłem wszystko z samochodem w Krakowie, mam tam garaż i dobrego mechanika - ale niestety wypadłą pilma robota przy samochodzie (sprzęgło) i musze gdzieś w Wawie podskoczyć - pytam, bo sporo jest mechaników, co kantują na częściach, stwierdzają wady tam gdzie ich nie ma - wszystko, żeby wycisnąć więcej kasy. No więc czy ktoś zna jakiś godny polecenia a zarazem niedrogi warsztat samochodowy w Warszawie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 a nie lepiej popytać sie znajomych z wawy gdzie naprawiają swoje samochody?? oczywiśćie ASO omijaj z daleka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 a nie lepiej popytać sie znajomych z wawy gdzie naprawiają swoje samochody?? oczywiśćie ASO omijaj z daleka :] 1295862[/snapback] Heh - może to śmieszne, ale wszyscy moi znajomi, co mają samochody są z poza Warszawy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Ja tez chetnie bym sie dowiedzial, co i jak. Mieszkam w warszawie, samochod mam od listopada ale zwiedzam coraz to nowych mechanikow bo kazdy robi cos nie tak. Moze ktos zna jakas dobra stacje diagnostyki autogazu, bo ten co mi zakladal to sie do niczego nie nadaje. Juz wole zaplacic wiecej i miec dobrze ustawione niz sie ciagle meczyc z gasnacym samochodem, zurzyciem gazu za duzym, brakiem mocy itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 No tak - do tej pory robiłem wszystko z samochodem w Krakowie, mam tam garaż i dobrego mechanika - ale niestety wypadłą pilma robota przy samochodzie (sprzęgło) i musze gdzieś w Wawie podskoczyć - pytam, bo sporo jest mechaników, co kantują na częściach, stwierdzają wady tam gdzie ich nie ma - wszystko, żeby wycisnąć więcej kasy. No więc czy ktoś zna jakiś godny polecenia a zarazem niedrogi warsztat samochodowy w Warszawie? 1295556[/snapback] moze zacznijmy od tego jaki to samochod :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Fiat Uno - ale juz znalazłem serwis fiatowski w okolicy gdzie mieszkam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Ja tez chetnie bym sie dowiedzial, co i jak. Mieszkam w warszawie, samochod mam od listopada ale zwiedzam coraz to nowych mechanikow bo kazdy robi cos nie tak. Moze ktos zna jakas dobra stacje diagnostyki autogazu, bo ten co mi zakladal to sie do niczego nie nadaje. Juz wole zaplacic wiecej i miec dobrze ustawione niz sie ciagle meczyc z gasnacym samochodem, zurzyciem gazu za duzym, brakiem mocy itp. 1296861[/snapback] http://www.polgas.pl/ - to adres polecany na pl.misc.samochody. Chyba niestety też się tam muszę wybrać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...