Skocz do zawartości
pablo_wks

Porównanie

Rekomendowane odpowiedzi

Heh...ambitny temat :) Powiem tak....jakbym został zmuszony, pod karą śmierci albo zesłania do piekła w ostateczności z tych 2 wybrałbym 4mx440..........Az mi to przez palce nie przechodzi ;) Lekko mówiac, te karty nie były zbytnio udane, kicz marketingowy, na dodatek wersje 64 bitowe...dzizys

Tak teraz spojrzalem na Twoja sygnaturke ;) Widnieje w niej GF4MX440 .... ciesz się ze nie GF4 4000 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh...ambitny temat :) Powiem tak....jakbym został zmuszony, pod karą śmierci albo zesłania do piekła w ostateczności z tych 2 wybrałbym 4mx440..........Az mi to przez palce nie przechodzi ;) Lekko mówiac, te karty nie były zbytnio udane, kicz marketingowy, na dodatek wersje 64 bitowe...dzizys

Tak teraz spojrzalem na Twoja sygnaturke ;) Widnieje w niej GF4MX440 .... ciesz się ze nie GF4 4000 ;)

1295674[/snapback]

co ty człowieku bełkoczesz, jakie 64bitowe, a karty to poprawiona 2ti , nazwa 4mx nie była dopasowana zbytnio , ale karta zrobiła furore, sam ją kupiłem kiedyś bo w swoim przedziale nie posiadała zadnej konkurencji....

a mx440 od 4000 różnią sie liczbą ramu na pokładzie

440 ma 64

4000 ma 128

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra Leborg...zwracam honor....4mx to udane karty, taaaa. GF4 mx400 to poprawiona 2Ti :|:|:| wg. mnie i nie tylko mnie, 2Ti zamiata mxy. Co do 64 bitowych to faqt, przegiąłem, mialem na mysli ze 4mx z szyna pamieci 64 bit to porazka i jest napewno gorsza od 128 co kazdy wie. Chodzi o to ze mam wstręt do 4mx i jak kiedys je w kazdym marketowym zestawie to mnie **** strzelal ;)

Proponuje zakonczyc temat. Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra Leborg...zwracam honor....4mx to udane karty, taaaa. GF4 mx400 to poprawiona 2Ti :|:|:| wg. mnie i nie tylko mnie, 2Ti zamiata mxy. Co do 64 bitowych to faqt, przegiąłem, mialem na mysli ze 4mx z szyna pamieci 64 bit to porazka i jest napewno gorsza od 128 co kazdy wie. Chodzi o to ze mam wstręt do 4mx i jak kiedys je w kazdym marketowym zestawie to mnie **** strzelal ;)

Proponuje zakonczyc temat. Pozdro

1297758[/snapback]

Sry ale musze to powiedziec. Miales karte. Pewnie nie wiec milcz a jak cos jeszcze to zapraszam do watku...

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=118514

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niepowiedzilbym ze te MX440 to taki zlom . Wedlug mnie są dosyc udane np. ja no swoim radku 9200 (syf) ma 8k w smarku 2k1 a mój kumpel z "emixem" ma 7400smarków mimo że karta niewykonuje chyba z 3 czy 2 testów . No i proc mial ten sam jak ja wiec niejest to wcale taki chlam w tej cenie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi