menic Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Musze zainstalowac dodtkowe skladniki XP typu serwer ISS i takie tam. Ale w momencie gdy wybieram "dodaj/usun skladniki windows" pojawia sie okienko, w nim szybko przelatuje pasek postepu i pojawia sie na koncu tylko "zakoncz". Confused niech ktos mi powie co jest bo ja juz nie mam siły do tego Sad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 (edytowane) kombinowales cos z plikiem sysoc.inf? uzywaj xplite, rewelacyjny program do instalowania/odinstalowywania skladnikow windows. Edytowane 24 Lutego 2005 przez v1ru5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menic Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 wzialem od kumpla sysoc.inf i działa :) Dzieki za naprowadzenie mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...