Santi Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Witam wszystkich i zapraszam do lektury bardzo fajnego artykuliku :lol: Mam nadzieje, ze po zapoznaniu sie z tematem wielu uczestnikow forum skloni do wypowiedzenia sie w tym topicu :) Przypominam, ze topic ten nie ma na celu wywolywania wojny Intel vs. AMD!! Tak wiec zapraszam do merytorycznej dyskusji. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 jak dla mnie troche mi nie odpowiadaja platformy testowe, wszczególności płyty główne... to czego sie można było spowdziewać to przewaga FX nad EE w grach...jak dla zwykłego usera, największą wadą jest cena, nie każdego stać żeby na proca wydać 4tys. złotych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 niewiem po co ludzie wogule robią testy takich procków kogo stać na takie coś.... dziś kupiłem komputer za ponad 5k ale żeby wydać tyle na sam procek muisłbym upaśc na głowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Pojedynek FX i EE,to wlasciwie batalia dwoch roznych sposobow na wyrzucenie kasy w bloto. Przewaga wydajnosci FX nad A64 i EE nad zwyklym P4 jest tak minimalna, ze ich ceny sa po prostu smieszne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...