Skocz do zawartości
emilooos

Sterowniki Number 75.90 :)

Rekomendowane odpowiedzi

edit po testach - 75.90 - 54.9FPS  :blink:  nie spodziewałem sie takiego wzrostu :)

do co konfigu testowego- ustawienia na codzień -> A64 @ 2533/1.39V, ram @ 281.5 2.5-3-3-7-1T/2.6V, GF6200 @ 6600 (potoki + device ID) 570/670

zrobiłem testy na Xtreme G quality i wynik timedemo1 48.9FPS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dzisiaj odpalilem na 75.90 nfsu2....totalna wysypka :( wuchta pixeli, totalna zwiecha :( I co począć ? Sterownikow raczej tylko dla benchmarkow sie nie zmienia....widzialem 71.90 z whql i nie wiem czy nie sprobować ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak sie maja to nie odpowiem....ale jak dla mnie najlepiej się mają Xtreme G 71.84 !!! Tutaj link http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1004. Poczytajcie troszke o nich ! Fajne drivery, bardzo podobne do 75.90, lecz wg. mnie stabilniejsze. A 71.90 z wqhl to chyba nic "ponad" wyzszy numerek. Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o tym problemie z Riddickiem czytałem...dziwna sprawa. Te Xtreme G 71.84 nawet ładnie smigają wam powiem ! Tylko taka sprawa, przy włączaniu kompa i ładowaniu sie sterów - ekran pryka na czarno i po chiwli normalnieje...tak samo gdy włączam stery z paska. Pamiętam, ze mialem to na kilku sterach, ale co sie z tym robi :blink: Da sie przezyć, ale juz bym tak chcial cycuś glancuś :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze niech ktos sprobuje przetestowac na 6800 najlepsze driver'y na dzisiaj:

XG 71.84 http://files2.guru3d.com/nvidia/vxg/XG-7184-[Guru3D.com].exe

XG 75.90a http://www.sunsite.org.uk/sites/ftp.guru3d...a/vxg/XG_7590a-[Guru3D.com].exe

ponoc na 75.90a sa wyzsze wyniki w 3dmarkach, ale to jest malo istotne. Testujcie jakos obrazu i plynnosc/przyjemnosc grania

pozdrawiam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 6600....Ale swoją drogą fajna rzecz byla by, gdyby tak temat przykleić, ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> się za niego...ze swojej strony to benche moge popuszczać, potestować wg. jakichś kryterii. Tylko czy takie temat znajdzie powodzenie ?

Ps. jednak te 71.84 Xtreme G są do bani :mur: na początku dobre wrazenie...jednak jak zapuscilem dooma, potem benche :| TAKI SPADEK W FPSACH ZE KONIEC.....Zaraz je zmieniam, ale znowu nie wiem na jakie, ahhh :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee do Riddicka mi sie nie spieszy (czyt. nie mam go jeszcze ;) ) a testy XtremeG 75.90a robił Raptor - niemaly spadek w timdemo1 . No i głupieje...w xtremy narazie sie nie laduje, moze wroce do 66.93 :lol: Boszeee, wiecej tych sterow nie mogli zrobić, teraz są takie problemy....

edit: trza bylo zmienić stery...i zmienilem 71.90 ;) calkiem, calkiem ! narazie przy nich zostane...doom3 jakoś popłynnial :D benche wreszcie chodzą jak powinny :D

2nd edit: benche chodzą jak powinny....no niezupelnie....poszedlem na harcore'a dalem mojej grafie 570/670 (stan.450/500) i zacieram rączki....wynik w 03 -------> 5400 .... :mur: :mur: :mur: Tylko dlaczego na jakiś 71.24 przy 550/650 mialem ~7000 :mur: :mur: :mur: Ja chyba dam reinstala systemu i biore zalecane przez gigabyte (te 71.24)

Edytowane przez emilooos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale chyba nikt nie zwrocil uwagi jesli idzie o G70 ze to nie jest NV70

nie wiem czeog oni sie na swiecie czepiaja ze przeskoczyli tyle numerkow

skoro to jest inny typ ukladu, zamiast spodziewac sie czegos o nowej budowie

to moze byc cos o nowej architekturze, jak na przyklad to cos co ma byc w Play Station 3 i to by moze i cos tlumaczylo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi