wronka Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Moje propozycje to 1.http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6761 2.http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7722 THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 nie wiem ja polece Ci winfasta , ale robie to na zasadzie "mam i sie nie zawiodłem"..... herculesa nie miałem na oczy, ale on słynie z jakosci więc może rzeczywiscie być coś wart..... powiem tyle ze mam winfasta i jakośc obrazu jest bardzo dobra, ale w pełnym oknie robi sie niekiedy nieciekawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Herca dostane do testów:) miał byc winf.. ale sirius wysłał do kumpla herca:[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 A czemu nie taki: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5138 :) Jakby co mam aktualnie takiego na sprzedaż :P Mogę go sprzedać grubo ponizej 200zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 A czemu nie taki: 1299250[/snapback] bo jest znacznie gorsze od tych 2 wymienionych na górze? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 hahaha, a to żeś powiedział ;) Znacznie gorsza, ciekawe w czym? lol Moze coś wiece napiszesz na ten temat a jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to sie nie wypowiadaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianb Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) Ja bym szukał: 1) Aver 303P (z literką P - głowica Philipsa dla lepszej jakości obrazu) - ciężką ją upolować, ale czasami bywa na Allegro. Aver 303 to bardzo popularna karta. Na Barton 2500 kompresja w pełnej rozdzielczości (ponad 700 pikseli w poziomie) zajmie pewnie 100% czasu procesora (teoretycznie nie powinien jednak gubić klatek na procesorze powyżej 2200). 2) AVerTV PVR PCI Ta druga karta pozwala nagrywać do MPEG2 ze sprzętową kompresją a więc nie obciąża procesora Słyszałem bardzo pozytywne opinie o tej karcie. Z tym że kupić ją w Polsce jest trudno. Karta może wymagać jakiegoś nowszego PCI (chyba 2.2 wystarczy) 3) Hercules - czemu nie Edytowane 27 Lutego 2005 przez marianb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Poczytaj tutaj Na tej stronce jest teścik kart TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 hahaha, a to żeś powiedział ;) Znacznie gorsza, ciekawe w czym? lol Moze coś wiece napiszesz na ten temat a jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to sie nie wypowiadaj ;) 1299343[/snapback] miałęm widziałem testowałem vini vidi wino aver i leadtek mają mniej więcej taką samą jakosc obrazu, chociaż na winfascie jest on ostrzejszy, po za tym, jakosc nagrania na averze pozostawia wiele do zyczenia w porównaniu do leadteka starczy?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianb Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Jesli chodzi o Leadteka, to ludzie często narzekają że daje za bardzo "basowy" dźwięk. Tylko z tego względu zdecydowałem się na Aver 303. Poczytaj komentarze: http://sklep.benchmark.pl/pelny_7722.html (było tam jeszcze więcej narzekań na basy w Leadteku, ale widać wycieli bo to sklep internetowy) Na tej stronie można zresztą znaleźć komentarze do innych kart w tym Hercules i Aver. Hercules z tego co widzę nie ma radia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...