Uneek Eth Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Kupiłem tą płytke i chciałbym ją założyć... Tylko która stroną??? Ma ona dwa kolory: srebrny i miedziany - którym kolorem do góry??? Dzieki za wszystkie odpowiedzi... i sorry jeśli to już było, ale niemogłem tego wyszukać... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 chyba tyko jednom stonom pasuje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Jeszcze tego nie sprawdzałem ale wieczorem zobacze (na razie nie mam jak)... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlo Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 ja na swojej plytce po srebrnej stronie mialem napis "This side up" i tylko tak dalo sie zalozyc zeby mostki byly nie przykryte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 a więc tak napisy mają być do góry a co do ułożenia do napis Thermaltake ma być obok napisu AMD na procu czyli napisem UPSIDE do tego napisu Socket Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 1. CS ma zagiecia które muszą "obejmować procka" 2. takjak pisali wyżej "side up" itd.. 3. załóz tak aby nie wchodzil a żadne mostki, aby ich nie dotykał itd.. 4. jesli cs dotyka jakis mostków napisów na procku wypiłuj go.... (z tymi cs to róznie bywa..) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 hm sprawdz najpierw czy nie masz na tym cs foli bo zwykle na jednej stronie jest przyklejona folia co do zakładania to powinien byc napis this side up 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 tu masz wszystko dokładnie: http://www.thermaltake.com/support/install...lcoppershim.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Jak sprawdzic czy on nie jest krzywy , ja niedawno kupilem ale wydaje mi sie ze podczas transportu sie wygial .Niby nie widac ale pekam sie zakladac bo mogo spalic procka :(( Co proponujecie polozyc na szybie ?:) a jak sie okaze ze jest to co ?mlotkiem go ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Jak sprawdzic czy on nie jest krzywy , ja niedawno kupilem ale wydaje mi sie ze podczas transportu sie wygial .Niby nie widac ale pekam sie zakladac bo mogo spalic procka :(( Co proponujecie polozyc na szybie ?:) a jak sie okaze ze jest to co ?mlotkiem go ? zapiecia coolera są mocne wiec jak docisniesz(założysz) cooler to on sie wyprostuje, chyba ze jest naprawde bardzo mocno zgiety .. mozesz tez posmarowac pasta cpu i zalozyc cooler i zdjac i wowczas sprawdzic jak rozlozyla sie pasta i czy wszedzie docisnął cooler do jądra.. jesli chcesz sprawdzić czy jest prosty kładąc na szybę tzn. że jest to niezuważalne wygięcie ( o ile jest) .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Jak sprawdzic czy on nie jest krzywy , ja niedawno kupilem ale wydaje mi sie ze podczas transportu sie wygial .Niby nie widac ale pekam sie zakladac bo mogo spalic procka :(( Co proponujecie polozyc na szybie ?:) a jak sie okaze ze jest to co ?mlotkiem go ? Załóż go normalnie. Cooler go wyrówna swoim naciskiem ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 ok dzieki , sprobuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 chyba tyko jednom stonom pasuje ? Chyba jo :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...