Skocz do zawartości
Uneek Eth

Copper Shim XP

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem tą płytke i chciałbym ją założyć...

Tylko która stroną???

Ma ona dwa kolory: srebrny i miedziany - którym kolorem do góry???

Dzieki za wszystkie odpowiedzi... i sorry jeśli to już było, ale niemogłem tego wyszukać... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. CS ma zagiecia które muszą "obejmować procka"

2. takjak pisali wyżej "side up" itd..

3. załóz tak aby nie wchodzil a żadne mostki, aby ich nie dotykał itd..

4. jesli cs dotyka jakis mostków napisów na procku wypiłuj go.... (z tymi cs to róznie bywa..)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sprawdzic czy on nie jest krzywy , ja niedawno kupilem ale wydaje mi sie ze podczas transportu sie wygial .Niby nie widac ale pekam sie zakladac bo mogo spalic procka :((

Co proponujecie polozyc na szybie ?:) a jak sie okaze ze jest to co ?mlotkiem go ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sprawdzic czy on nie jest krzywy , ja niedawno kupilem ale wydaje mi sie ze podczas transportu sie wygial .Niby nie widac ale pekam sie zakladac bo mogo spalic procka :((

Co proponujecie polozyc na szybie ?:) a jak sie okaze ze jest to co ?mlotkiem go ?

zapiecia coolera są mocne wiec jak docisniesz(założysz) cooler to on sie wyprostuje, chyba ze jest naprawde bardzo mocno zgiety ..

mozesz tez posmarowac pasta cpu i zalozyc cooler i zdjac i wowczas sprawdzic jak rozlozyla sie pasta i czy wszedzie docisnął cooler do jądra..

jesli chcesz sprawdzić czy jest prosty kładąc na szybę tzn. że jest to niezuważalne wygięcie ( o ile jest) ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Załóż go normalnie. Cooler go wyrówna swoim naciskiem ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...