declerc Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Witam Właśnie złożyłen sobie komputer, wymieniłem płyte i pamięci Mój komputer to : AMD +1800 XP sprzed 3 lat Abit AN7-S2 GeLI 2x256 Dual GForce 5200. Po odpaleniu wszysto ok speaker milczy ale niestety nie mam obrazu co uniemozliwa mi cokolwiek (BIOS) Proszę o porady i wypowiedzi czego może to być wina może procek do wymiany ?? może nie działa grafa z ta płytą ? pomocy Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 na pajaczka poza buda najlepiej sie sprawdza podzespoly. wyciagasz wszystko procz procka i grafiki i ram ( jedna kosc), odpalasz . jak dalej nie dziala to pespoozyczasz te podzly i bedziesz wiedzial co sie stalo. jezeli procek, grafa i ram ok to sprawdzasz kolejno elementy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 declerc syfisz forum jest temat o an7 tam pisz. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=49835&st=1290 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
declerc Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 na pajaczka poza buda najlepiej sie sprawdza podzespoly. wyciagasz wszystko procz procka i grafiki i ram ( jedna kosc), odpalasz . jak dalej nie dziala to pespoozyczasz te podzly i bedziesz wiedzial co sie stalo. jezeli procek, grafa i ram ok to sprawdzasz kolejno elementy. 1295875[/snapback] juz dziala powoli doszedlem do tego ze trzeba bylo zamienic miejscami pamieci - nie wiem czemu ale dziala Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...