frankenstein Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 witam mam ta gierke i problem z nia. chcialem sobie pograc z kumplem po LANie jednak po postawieniu serwerka gierka go nie wykrywa zainstalowalem tez patcha 1.1 i nic nie dalo jakies pomysly?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 (edytowane) Niestety u mnie tez nie działało, równierz po instalacji patha. Moze trzeba mie oryginał? :razz: pozdro ps. polecam snookerka na gierki.wp.pl darmowy, mnostwo polakow, fajna zabawa:) ale o reality nie ma mowy :mur: Edytowane 25 Lutego 2005 przez FoRcEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankenstein Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Niestety u mnie tez nie działało, równierz po instalacji patha. Moze trzeba mie oryginał? :razz: pozdro ps. polecam snookerka na gierki.wp.pl darmowy, mnostwo polakow, fajna zabawa:) ale o reality nie ma mowy :mur: 1296538[/snapback] hmmmm.... dzieki za info poszukam jeszcze "za granica" na forach :) jak cos znajde to dam znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Okej czekam na info:) Btw wyszedl chyba snooker 2005 :blink: bilardy RoX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Ja w to grałem po LANie i wszystko było ok. Może coś blokuje Twój komputer albo kolegi (firewall?) - nie wiem co to może być innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankenstein Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Ja w to grałem po LANie i wszystko było ok. Może coś blokuje Twój komputer albo kolegi (firewall?) - nie wiem co to może być innego. 1303071[/snapback] John, a jak byly polaczone Wasze kompy? my mamy skromny LANik na 3 PC poprzez router jednak z tego co wiem to router nie robi nic poza rozdzielaniem lacza a juz na pewno nie ma tam firewalla sproboje polaczyc kompy bez posrednictwa routera albo wylaczyc zapore windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankenstein Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 przed momentem probowalem zrobic tak jak pisalem wczesniej. polaczylem kompy bezposrednio, firewalla na zadnym z nich nie bylo wiec nie mialem co zmieniac. niestety nic to nie dalo. na jednym stawiam serwer pojawia sie cos w stylu WAITING FOR CONNECTION na drugim proboje opcji JOIN ale nawet po podaniu adresu IP nic nie wykrywa czy ja robie cos zle czy ta giera jest zrabana??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 wersja zwalona.mam to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...