ppp19 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 wiec system windows nie moze mi zainstalowac sprzetu takiego jak : kontroler magistrali USB, kontrolerow IDE/ATA ATAPI, oraz kontorlerow RAID... co mam zrobić? dlaczego za kazdym razem jak właczam kompa po monicie gdzie wysliwetla info o procku i szuka dyskow p0jawia sie dziwny monit ktory trwa 2 sekundy i szuka tak dyskow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Zainstaluj stery do płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 nic z tego... jak win mi wykrywa sprzet i proboje go zainstalowac to jest ze "sterownik nie jest przeznaczony do tej platformy"... co ja mam robic nawet cd-romu nie ma!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...