deeejot Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Otoz wyskakuje mi komunikat o takiej tresci "Interakcja formatu ActiveX z innymi czesciami tej strony może byc niebezpieczna.Czy chcesz zezwolic na interakcje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 ENO CO JEST nikomu sie to nigdy nie zdazylo ??? nie zostawiajcie mnie z tym gownem :_ ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! co jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Otoz wyskakuje mi komunikat o takiej tresci "Interakcja formatu ActiveX z innymi czesciami tej strony może byc niebezpieczna.Czy chcesz zezwolic na interakcje? Oto screen: http://priv.rtk.net.pl/~spoko/download/ActiveX.GIF Ten screen dziala ale musicie dac kilka razy odswiez itp idt (sorry trzeba tyle kombinowac zeby zobaczyc screena :( ) IE chcę załadować kontolkę ActiveX (takie coś w czym często są przeróżne wirusy). Jak nie chcesz żeby Ci truł obniż w opcjach poziom bezpieczeństwa (jakoś tak). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 ty ale w jakich opcjach ? gdzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 prawe oko szczura na internet explorera na pulpicie zakladka zabezpieczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...