Skocz do zawartości
Pietia(lania)

Dell Latitude Cpt

Rekomendowane odpowiedzi

tak wiec lezy sobie u mnie aki lapik ( stary rupiec w sam ra na maszyne do pisanai i muzyki , gdy rodzina okupuje moj komp , proc to Celina 466 , grafa Ati rage ), mam z nim nastepujace problemy

po pierwsze - > czy ten badziew sie tak grzeje normalnie poprostu dla mnie jest to cut dzine

po drugie , czy i jak sprobowac poscic na tym filmy ( moze zmiana systemu operacyjnego , bo narazie jest na tym xp ... ( taki mialem pod reka a matka chciala pisac prace )

po trzecie i najwazniejsze jak wlaczyc dzwiek w sluchawkach , to znaczy sprawa wyglada tak , z tych malych pizdzikow muzyka leci , gdy podlacze sluchawki do line out , spikerki milkna , ale w sluchawkach nie pojawia sie dzwiek , czy to wina padnietego lapa czy moze trzeba zastosowac jakas magiczna sztuczke aby to dzialalo

Thx za odpowiedzi , sorki ze takie lamerskie , ale nie mialem z laptpikami nic wspolnego do tej pory ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. rzeczywiscie od spodu grzeje sie on strasznie, probowalem ost u rodzinki grac na nim trzymajac go na kolanach i nie dalo sie wytrzymac dluzej niz 30min... sprawdz jeszcze czy kreci sie ten wiatraczek z tylu, ale on i tak niewiele pomaga, ten typ tak poprostu ma :wink:

2. filmow nie probowalem, ale podobno chodza, z reszta to nie az taki zly sprzet. win xp moze byc. zainstaluj jakies kodeki (np. k-lite codec pack) i odtwarzacz (np. subedit player) i powinno smigac

3. hmm, zadnych sztuczek nie ma... moze trzeba podglosnic? albo wyjscia padly...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi