Tomas Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Zauwazyliscie moze u siebie od paru dni klopoty z wysylaniem smsow przez GG? Problemy z bramka przy wysylaniu na kazda siec :( (gg3d 3.2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 rzeczywiscie ostatnio cos sie kwasi, ale dzis dziala dobrze. gg ostatnio zaczyna mi grac na nerwach, czesciej nie dziala niz dziala :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 u mnie w ostatnich dniach wrecz przeciwnie-zero problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo1980 Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Zauwazyliscie moze u siebie od paru dni klopoty z wysylaniem smsow przez GG? Problemy z bramka przy wysylaniu na kazda siec :( (gg3d 3.2) Zauważyłem, od 3 dni nie mogę nic wysłać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 z gg to norma maja chyba prtzeciazone serwery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 GG sie nadaje !nie dosc ze sie smsow nie wlaczyc to na dodatek wlancza sie 5 godzin powinna wejsc jakas lepszy komunikator od gg i wszyscy powinni zrezygnowac z gg ale niestety tak nigdy nie bedzie zawsze gg bedzie gora :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 u mnie w ostatnich dniach wrecz przeciwnie-zero problemow.U mnie tak samo. Pewnie dlatego że jestem master lub coś w tym stylu (zbyty).I tak wogóle mam power gg i jeszcze ani razu od miecha nie mialem problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 u mnie w ostatnich dniach wrecz przeciwnie-zero problemow.U mnie tak samo. Pewnie dlatego że jestem master lub coś w tym stylu (zbyty).I tak wogóle mam power gg i jeszcze ani razu od miecha nie mialem problemow.Tu nie chodzi oto czy masz zestaw pluginów Power gg czy nie. Wszystko zalezy czy serwer gg jest zapchany. I jak daleko mieszkasz od serwera gg. To wszystko :) a to czy masz power gg :lol: czy nie nie robi zadnej róznicy to tylko wtyczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...