elh Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Więc teraz bebechy mojego kompa leżą wkręcone w resztki jakiegoś standardowego ATXa. Praktycznie sam szkielet został. Chciałbym teraz to schować estetycznie jak najmniejszym nakładem pracy i pieniędzy. Myślałem o obudowie z drewna + pare cichych wiatraków? Szkoda mi pieniędzy na ładne i solidne obudowy, i przeważnie mają za dużo świecidełek... A zasilacz chiefteca już mam i tak.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 drewno , drewno drewno ... i z wesola piosenka "Budujemy nowy dom ... " zabierasz sie do butowy obudowy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 mogem dac Ci kilka wskazówk / ewentualnei naprowadzic na jakis pomysł - tylko bez plagiatów :lol:) wybadaj moją stronę domową... dział PC TUNING -> BIO-prawda-REAKTOR mod... miejmy nadzieje ze kiedys go ukończem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...