Skocz do zawartości
mich

K700i + Dodatki

Rekomendowane odpowiedzi

czy ktos sie moze wie czy jest mozliwosc wgrania do k700i edytora tekstowego(lub chociaz aby czytal pliki txt.) , czy jest mozliwosc wgrania przegladarki html, wgrania odtwarzacz mpg/avi:), lub chociaz wgrac soft aby mialo funkcje pilota i gdybyscie mogli ew. dac linki skad to mozna sasac:)

z gory wielkie dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.myforum.lasyk.net/ to jest bardzo dobre forum, znajdziesz tam wiele linkow do ciekawych stron, duzo softu a takze pomoc w problemach z telefonem.

A co do odtwarzacza avi i mpg to raczej nie ma takiego, jest tylko ten firmowy. Natomiast edytor txt jest napewno a przegladarce html nie slyszalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe rosyjskiego niestety nie znam masz moze jakas stronke nie pisana cyrylica:) mnie dokladnie interesuje to abym mogl wrzucic przez irde plik txt i abym mogl to spokojnie przegladac a nie jako wiadomosc(bo chodzi troche mulowato):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz sam sobie coś takiego napisać, wiem że na SL45i było coś o nazwie MicroReader, to tu tym bardziej cos musi być. A ja mam SX1 i się cieszę - smartfony rulez! :-P

EDIT: ściągnąłem tego mjBook (znam co nieco rosyjski, trzeba było kliknąć na pierwszy link w akapicie "Kak sazdat' eliektronnuju knigu", daję linka cobyś się nie musiał męczyć: http://www.mjsoft.nm.ru/prog/mjBookMaker.zip. Sam program jest - dobra wiadomość dla Ciebie - po angielsku. :D

Edytowane przez jediknight

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie czemu nie, w J2ME MIDP nie ma takiej klasy ale jest ona w dodatkowych pakietach obsługiwanych przez Siemensa, myślę że w K700i też coś takiego istnieje, to na Siemensa IrDAConnection się chyba nazywa. Napisałem program do porozumiewania się na podczerwień (wysyłania wiadomości) pomiędzy SL45i (dwoma) i działało. A więc jeżeli są jakieś dodatkowe pakiety to można napisać, ale w sieci raczej ciężko będzie to znaleźć, no i inna rzecz że pilot RTV a komórka na innych pasmach nadają (czy czymś takim) choćby ponieważ pilot ma zasięg kilkunastu metrów a komórka w zasadzie do jednego, o ile pamiętam zasięg nadajnika IrDA trzeba by zmienić i tego to już w Javie na pewno się nie zrobi. Wiem że na Symbiana da się to napisać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na podstawie ilosci spozytego trunku, wartosci w % c2h5oh jaka znajduje sie w tym trunku oraz wagi i plci osobnika spozywajacego go :-P  :D

1299249[/snapback]

Czyli czysto matematyczne brednie.

Mialem nadzieje, ze sie dmucha w sluchawke :P hahaha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi