mich Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 czy ktos sie moze wie czy jest mozliwosc wgrania do k700i edytora tekstowego(lub chociaz aby czytal pliki txt.) , czy jest mozliwosc wgrania przegladarki html, wgrania odtwarzacz mpg/avi:), lub chociaz wgrac soft aby mialo funkcje pilota i gdybyscie mogli ew. dac linki skad to mozna sasac:) z gory wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysoki Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 http://www.myforum.lasyk.net/ to jest bardzo dobre forum, znajdziesz tam wiele linkow do ciekawych stron, duzo softu a takze pomoc w problemach z telefonem. A co do odtwarzacza avi i mpg to raczej nie ma takiego, jest tylko ten firmowy. Natomiast edytor txt jest napewno a przegladarce html nie slyszalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Na jave nie znajdziesz programow do odtwarzania mpg/avi i pilota Do txt jest fajny programik co kompiluje plik tekstowy na aplikacjie java mjbook Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 hehe rosyjskiego niestety nie znam masz moze jakas stronke nie pisana cyrylica:) mnie dokladnie interesuje to abym mogl wrzucic przez irde plik txt i abym mogl to spokojnie przegladac a nie jako wiadomosc(bo chodzi troche mulowato):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 (edytowane) Możesz sam sobie coś takiego napisać, wiem że na SL45i było coś o nazwie MicroReader, to tu tym bardziej cos musi być. A ja mam SX1 i się cieszę - smartfony rulez! :-P EDIT: ściągnąłem tego mjBook (znam co nieco rosyjski, trzeba było kliknąć na pierwszy link w akapicie "Kak sazdat' eliektronnuju knigu", daję linka cobyś się nie musiał męczyć: http://www.mjsoft.nm.ru/prog/mjBookMaker.zip. Sam program jest - dobra wiadomość dla Ciebie - po angielsku. :D Edytowane 25 Lutego 2005 przez jediknight Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 nie do konca o taki programik mi chodzilo:) ale dzieki teraz szukam pilota:) i jak by tos kcial to znalazlem kilka przydatnych programikow(np. podajacy ile ma sie promili we krwi:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Na jakiej podstawie moze okreslic ile masz promili alkoholu we krwi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 na podstawie ilosci spozytego trunku, wartosci w % c2h5oh jaka znajduje sie w tym trunku oraz wagi i plci osobnika spozywajacego go :-P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 mich, czytales moj post.. nie znajdziesz na jave pilota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 W sumie czemu nie, w J2ME MIDP nie ma takiej klasy ale jest ona w dodatkowych pakietach obsługiwanych przez Siemensa, myślę że w K700i też coś takiego istnieje, to na Siemensa IrDAConnection się chyba nazywa. Napisałem program do porozumiewania się na podczerwień (wysyłania wiadomości) pomiędzy SL45i (dwoma) i działało. A więc jeżeli są jakieś dodatkowe pakiety to można napisać, ale w sieci raczej ciężko będzie to znaleźć, no i inna rzecz że pilot RTV a komórka na innych pasmach nadają (czy czymś takim) choćby ponieważ pilot ma zasięg kilkunastu metrów a komórka w zasadzie do jednego, o ile pamiętam zasięg nadajnika IrDA trzeba by zmienić i tego to już w Javie na pewno się nie zrobi. Wiem że na Symbiana da się to napisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 to wielka szkoda bo widzialem na p910i:D(wiem ze to calkiem inne oprogramowanie) ze jest pilot i mialem nadzieje ze na mojego tez bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 na podstawie ilosci spozytego trunku, wartosci w % c2h5oh jaka znajduje sie w tym trunku oraz wagi i plci osobnika spozywajacego go :-P :D 1299249[/snapback] Czyli czysto matematyczne brednie. Mialem nadzieje, ze sie dmucha w sluchawke :P hahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...