qaz43 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 czy wie ktos gdzie mozna dostac glosniki takie jakie siedza w satelitkach creative'a glosniki jakie mam to Creative SoundWorks Digital ale glosniki pasuja od wszystkich z tamtego okresu pisalem do tych s[ciach!]...... z creativa to nawet im sie nie chce odpisac cos czuje ze to byl ostatni produkt jaki kupilem od nich bylbym wdzieczny za rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PSYLO Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 pisalem do tych s[ciach!]...... z creativa to nawet im sie nie chce odpisac cos czuje ze to byl ostatni produkt jaki kupilem od nich Dziwne, ja miałem problemy z T5900 i jak napisałem do Pomocy Technicznej Creative Labs to całą sprawę rozwiązali ekspresowo, bez najmniejszych problemów. Wysłali mi nowy subwoofer i już wszystko pięknie działa :) Creative roxx ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 zgadzam sie z przedmowca, serwis Creativa jest jednym z najlepszych, wszystko mozna zalatwic kilkoma mailami, chodz czasem trzeba troche poczekac na odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 a ja nie sprawdzalem :P i mam nadzieje ze nie bede musial tego robic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...