snc Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 ESC i815 PGIEAT celeron 800mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Jakies 200zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 proc to ze 130 ale o takiej plycie jeszcze nie slyszalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 max co bym za to dal to 150 nie wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KazMax Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 za CPU jakieś 130-150 zł (ja swojeco zjaranego Celerona 633 na Allegro dostałem 98 zł!!!) a za płyte jakieś 80-100 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 plyta ecs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 ECS ECSSSSSSSS no i co z tego. Moja cioteczka ma kompa na plycie ECS P6B-AT+ jest to plyta slot1 & s370 chipset i440BX integrated audio CMI "nie pamietam jaki numer" i sam osobiscie przesiedzialem przy tym kompie duzo duzo czasu. wnioski......... Vcore - zmiana w biosie Mnoznik - zmiana w biosie ZERO ZWOREK NA PLYCIE Magistrala 66-100-133 "byc moze plyta posiada dzielnik 4 dla PCI" Oczywiscie jest wiecej posrednich czestotliwosci do wyboru. Odkad dobralem sie do tego kompa to podkrecilem cioteczce PIII 450 - na 500 MHz "bez zmiany Vcore" nie chcial wiecej nawet na innym napieciu. Pamiec smiga na 2-2-2 zadnych problemow. Wydajnosc pamieci nie rozni sie niczym od mojego ABIT-a W plycie siedzialy 3 kosci ramu kazda z innej parafii i chodzilo bez zajakniecia. TO jest jedna z plyt ECS-a z ktora mialem dluzszy kontaky i gdybym nie rozkrecil kompa a ktos by mnie przy nim posadzil , pochlastal bym sie a nie zorientowal bym sie ze w srodku siedzi plyta ECS-a Byc moze plyty glowne "na chipie intela" jakos lepiej wychodza ECS-owi. Czasami zle robimy ,reagujac taka mina :twisted: na logo jakiejs firmy ECS , LG.... Niestety wiem ze jak ktos sie zrazi do czegos , albo ma cholernego pecha to tak wlasnie jest. Wiem bo sam tak reaguje na niektore firmy. I chocby cos bylo tansze 100 razy i wedlug testow szybsze 100 razy , to i tak kupie to do czego mam wieksze zaufanie i jest wolniejsze i drozsze. Snobizm ?? Nie, poprostu tak juz jest..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...