bogdans1 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Witam! Czy znacie jakiś adresy serwisów LG w Warszawie, bo na stronie znalazłem nr do serwisu, ale nikt nie odbiera od kilku dni - na maile też nikt nie odpisuje :( Wiecie, czy jak nie mam rachunku, a tylko samą gwarancję - wypełnioną (nazwa sklepu, nr monitora, data zakupu) czy przyjmą mi monitor? Dzięki za rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 musisz miec gwarancje i fakture zakupu badz sprzedazy ... serwis samsunga i LG jest na tylach bylej BILI teraz to chyba jakas ELEA miedzy stegnami a sadyba, ulicy dokladnie nie pamietam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Dzięki -a jak nie mam faORT: ORT: ORT: ktury, bo gdzieś zginęła :( ... można uzyskać jakiś duplikat... albo inaczej to załatwić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Ja zalatwialem bez faktury na ulicy chyba poborzańskiej, albo rownoleglej do niej. Tam sa takie pawilony i jest w nich miedzy innymi poczta i chyba apteka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 to musisz jakis duplikat albo cos podobniastego bo bez tego to tak jak bys ta plyte "skubna" ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Ale mam gwarancję na monitor i są tam wszystkie dane - nr modelu, data, pieczatka sklepu (którego już nie ma :( ... przynajmniej tam gdzie był) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Kobielska 19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Autoryzowane serwisy LG w W-wie: Kierbedzia 4 tel. 8417861 Kobielska 17 tel. 8104977 Bazyliańska 1a tel.8111678 Przedpole 1 tel. 8463439 Wystarczylo tylko looknac na karte gwarancyjna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poz Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2013 Teraz jest nowe centrum serwisowe LG w Warszawie. Centrum Serwisowe LG w Warszawie mieści się przy ul. Marynarskiej 21 i czynne jest w dni powszednie w godzinach 10-19, natomiast w soboty w godzinach 11-14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2013 Na pewno po 8 latach ta informacja jest autorowi tematu potrzebna... Jak wy ludzie wykopujecie takie starocie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...