CrazyMan Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 kupilem GF 6800 Winfasta....zastanawiam sie nad odblokawaniem dodatkowych 4 potokow renderujacych i jednego pixel shader tylko mam kilka pytan.... 1. czy moze to mi uszkodzic karte?? 2. czy po odblokowaniu mozna potem je spowrotem bezpiecznie zablokowac zeby przyjeli na gwarancje?? 3. to jest odblokowanie programowe, wiec po formacie albo na innym komputerze (bez riva tuner) potoki beda zablokowane, tak?? 4. oplaca sie zaryzykowac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 W dziale karty graficzne jest wielki topic o GF6800 1. NIE 2. TAK 3. TAK 4. TAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 1) bardzo malo prawdopodobne 2) tak 3) tak 4) tak warto dla samej sztuki OC i z oszczednosci oraz zwiekszonej wydajnosci :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyMan Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 (edytowane) czy mozliwe jest/czy spotkaliscie sie z czyms takim ze po zablokowaniu zepsutych dodatkowych potokow pozostaly artefakty? Edytowane 25 Lutego 2005 przez CrazyMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyMan Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 a czy mozliwe jest ze po odblokowaniu potokow po pewnym czasie padnie karta poniewaz plytka graficznej nie jest przystosowana do takiego obciazenia (16 potokow) ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lego Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 A ja mam pytanie, czy pozostać, po odblokowaniu przy 6800, czy przestawić na 6800GT? Póżniej uaktualnić BIOS karty, czy przed modem. Czy wgranie BIOS-u od 6800GT do 6800 nie pokaszani? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 najpierw odbokuj jej te 4 potoki a pozniej mozesz sie bawic w wgrywanie biosu tp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...