mos84 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 (edytowane) Chciałem kupić 2x512 w dualu ale mam tylko 600zł, wiec chyba rozsądniej bedzie kupic cos lepszego ale po 256mb. Z tego co sie orientuje najlepsze ramy są obecnie na kościach BH6. Pytanie: jakie wybrać ?? i ew. gdzie tanio kupić ???? Sprzęt mam jak w opisie, zamierzam O/C i co myślicie o tym : http://sklep.proline.com.pl/shop.php?prodi...54c444350452d4b Edytowane 25 Lutego 2005 przez mos84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Proline to calkiem dobry sklep. Nowych BH-6 juz nie kupisz, pozostaje tylko allegro. Pogadaj z Rapra, on wlasnie teraz sprzedaje 2x256ddr na kosciach winbonda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 gdzie tanio kupic? na allegro sporo jest. ale po pierwsze trzeba wiedziec co kupic a po drugie trafic na dobrze krecacy sie egzemplarz. mozna tez wybrac pamiec przetestowana i zaplacic wiecej ale miec wiedze na temat podkrecalnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi1430 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 przemysl wydatek mozna kupic np jakies starsze RAMy np. na BH6 lub BH5 za połowę ceny tych co pokazujesz a i satysfakcję mieć mozna większa z zabawy bo w kasie zostaje całkeim spora kaska poszukaj na aukcjach lub giłdach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...