Gość Szymon-web Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Potrzebuje na następujących skrptów(chodzi mi o takie które moge dodac do panelu administratora): 1.Skrypt Newsów(do panelu admina tak aby sie nie łączyć z FTP) 2.Skrypt dodawania plików z adresu url 3.Skrypt dodawania artykólów 4.Dodawania turiali 5.Zmiana koloru w panelu admina 6.Zmiana loga 7.Skrypt logowania połączony z phpbb by przemo 1.8 tak aby można było siagac pliki tylko wówczas gdy sie zaloguje oraz dodawac artykóly tylko ze zezwoleniem 8.Dodawanie modółow(i dodawanie zezwoleń do każdego z nich) Zgóry dziękuje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oles Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Buahaha chyba marzysz, że ktoś Ci to napisze. Sam się naucz. Buahaha. Myślisz, że forum to co to jest caritas? Tutaj piszą normalnie ludzie, a nie maniacy szukający tylko zajeć za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 zsikałem się ze śmiechu [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dodger Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Ściągnij sobie phpnuke, on to wszystko ma :o] nio i jest za free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 No i jest dziurawy bardziej niż moje sitko ;]]] Do tego bym dodał punkt jeszcze jeden: kto mu kupi słownik ortograficzny? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...