smoQfelinskiego Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 dziendobry mialem problem ze starym komputerem ze mi sie resetowal ale nieprzejmowalem sie bo wiedzialem ze i tak kupuje nowego ale nowy tez sie resetuje :angry: niewiem czy czasem nie wien albo dysku albo monitora ..monitor medion lcd 17 flatron ...mam zalozona nowa plyte glowna msi karte graficzna fx5200 i procak celerona 1.7 ramy 512 na ddrprosze o odpw czym moze bys problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 A jaki masz zasilacz?? Bo to jest podstawowe pytanie przy takich wymianach. Miernik do rączki, obciąż kompa Prime 95 i mierz. Druga możliwośc to chłodzenie, sprawdz temperatury w stresie. Czekamy na więcej info jak wszystko przebadasz. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Dolaczam sie do poprzednika i dodaje tez mozliwosc.... wiruskow, ostatnio pelno tych blasterow i saserow :P Chociaz raczej napewno zasilka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 co wszyscy sie na ten zasilacz uparli to ja nie wiem... :blink: przecież komp może mu sie restować także przez uszkodzony RAM, płyte główną...a przeciez jego komp jakis mocarny nie jest, celek 1,7 i fx5200 to i codegen 300 uciagnie chyba ze jest uszkodzony...i nie piszcie ludziom zeby wzieli miernik w łape i zaczeli obciazac kompa primem, bo z tego co widze ten koles zbytnio pojęcia o kompach nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 i codegen 300 uciagnie chyba ze jest uszkodzony...i nie piszcie ludziom zeby wzieli miernik w łape i zaczeli obciazac kompa primem, bo z tego co widze ten koles zbytnio pojęcia o kompach nie ma... 1297379[/snapback] A gdzie widzisz ze on napisal ze to codegen????, oczywiscie, zgodze sie z toba ze przyczyn moze byc duzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 ja bym przetestował pamiątki memtest'em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoQfelinskiego Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 plyta glowna- 31C procesor 34-35 C aux-56 C napiecie rdzenia procesora 1,78 v napiecie pomocnicze 1.82 v typ czujnika W83627MF dostep do czujnika ISA 290h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Temperatury chyba w normie, ale to pewnie jest Idlem chociaż co to jest to aux to nie mam pojęcia. Zmierz jeszcze jak komp będzie pod dużym obciążeniem (Prime95, CPUburn albo jakiś inny wygrzewacz, znajdziesz bez problemu w sieci). Czym mierzyłeś temp? Ściągnij Speed-fan albo Everest i podaj jeszcze napięcia na linii +5V i +12V. Powiedz nam jeszcze co jest napisane na nalepce na zasilaczu. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 (edytowane) Aux to jest zasilacz :D :D I powiedz nnam jaki to masz zasilacz i podaj napeicai. Edytowane 25 Lutego 2005 przez myszek14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...