BaLoS Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Witam Poszukuję jakiegoś zmodowanego biosu do płytki Gigabyte 7NF-RZ. Chodzi mi przede wszystkim na jakieś większe możliwości oc, zmienianie fsb co 1MHz, czy zmiana napięcia. Czy jest to wogółe możliwe? Jestem w trakcie szukania, ale narazie nic ciekawego nei znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Witam Poszukuję jakiegoś zmodowanego biosu do płytki Gigabyte 7NF-RZ. Chodzi mi przede wszystkim na jakieś większe możliwości oc, zmienianie fsb co 1MHz, czy zmiana napięcia. Czy jest to wogółe możliwe? Jestem w trakcie szukania, ale narazie nic ciekawego nei znalazłem. 1297364[/snapback] ctrl+F1 w biosie rozwiaze twoje klopoty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barti188 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 ctrl+F1 w biosie rozwiaze twoje klopoty 1298063[/snapback] NO dołanczam siędo tego postu mi teżby się jaki modowany biosik zdał bo te na stronce producenta to jakies takie sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...