Skocz do zawartości
SpiderMAN

Kto z nas co ma? A konkretniej karty graficzne.

Jaki uklad gosci w twoim kompie?  

1. 1. Jaki uklad gosci w twoim kompie?

• ATI Rage128/128Pro
      0
    • ATI Radeon256/7500/8500/9000/9000Pro
      23
    • ATI Radeon 9500/9500Pro/9700/9700Pro
      2
    • ST MicroElectronics/Power VR/SIS Xabre/Matrox GXXX/Matrox Parhelia
      4
    • NVIDIA GeForce256/DDR
      5
    • NVIDIA GeForce2/2Ti/2Ultra
      40
    • NVIDIA GeForce3/3Ti200/3Ti500
      15
    • NVIDIA GeForce4Ti4200/4Ti4400/4Ti4600
      2
    • NVIDIA Riva 128/128ZX/TNT/TNT2/TNT2m64/Vanta/GeForce2MX/2MX400/2MX200
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Oj, bardzo ogólne te ankiety... jaki sens ma informacja, że 25 osób posiada GF4MX420, 440, 460, 4200, 4400 i 4600???

Albo szczegułowo, albo po prostu zapytaj się kto ma ATI, kto nVidię, a kto ma "INNE"... równie wiele się z tego dowiesz...

Jak ankietę to konkretnie... albo wcale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od zawsze GeForce 2 Pro 64MB (słabo sie kreci i mam nerwy). Fuj zmieszać w ankiecie 2MX i "pełnymi 2"

Jeszcze większe FUJ zmieszać GF4 MX z Titanium.

W końcu GF2 MX to okrojona wersja (spowolniona) pełnego GF2, a net GF4 MX to sprzeczność na maxa !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narazie NVIDIA TNT 16mb.... :( - i jeszcze cholernie się grzeje - założełem radiator i cooler ( wyciągłem ze starego kompa) i jest troche lepiej... :?

Musiałem sprzedać GF 2 MX 32MB - a tak ładnie się kręciła :cry: :cry: :cry:

Jeszcze miesiąc i TI 4400 :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiające są  te ciągłe posty z cyklu jaki masz...(to, tamto, sramto). Czy to nie przypadkiem jakieś tajne badania marketingowe?

Nie! Chcialem zrobic takie cos, bo dotychczas wlasciwie nie bylo dokladnego sondazu?

z tym, że właśnie ten sondaż nie jest dokładny. Z równym powodzeniem mógłbyś się pytać czy w ogóle posiadasz karte graficzną.

Kategoria GF4MX-Ti ma 28 osób? A ile z nich ma GF4MX, a ile GF4Ti???? I o czym to świadczy, że 28 osób posiada GF4? O tym, że mają porządne karty czy słabsze od GF3? O tym, że są bogaci, czy, że nie są? O tym, że wydali na kartę 300 zł czy 1300???? Totalnie nie ma sensu taka ankieta...

Tak samo z ATI, karty Low End z kartami High End... eee tam....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam jak widac w podpisie masakrujaca wszytsko Rive TnT2 Vanta 16 Mb ktora z powodzeniem chodzila 100/110@170/160 dopoki sie na niej wentyl nie zatrzymal i sie nie przegrzala :( no i teraz juz tylko 145/140 :( moze na gwiazdke bedzie cos "nowego" jakis GF256 CLAP albo GF2 Ti 64 MB DDR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiające są  te ciągłe posty z cyklu jaki masz...(to, tamto, sramto). Czy to nie przypadkiem jakieś tajne badania marketingowe?

Nie! Chcialem zrobic takie cos, bo dotychczas wlasciwie nie bylo dokladnego sondazu?

z tym, że właśnie ten sondaż nie jest dokładny. Z równym powodzeniem mógłbyś się pytać czy w ogóle posiadasz karte graficzną.

Kategoria GF4MX-Ti ma 28 osób? A ile z nich ma GF4MX, a ile GF4Ti???? I o czym to świadczy, że 28 osób posiada GF4? O tym, że mają porządne karty czy słabsze od GF3? O tym, że są bogaci, czy, że nie są? O tym, że wydali na kartę 300 zł czy 1300???? Totalnie nie ma sensu taka ankieta...

Tak samo z ATI, karty Low End z kartami High End... eee tam....

Masz racje Makonar!!! , sorki za post wyżej ale nie przeczytałem twojego, ale myslimy o tym samym.

POPRAWIC TĄ ANKIETE i wtedy to bedzie ciekawie

ciao :arrow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogłeć oddzielic GF 4-ki MX i Ti.

A co z GF2 Ti i MXami ??? 8O , to samo :?

Sorry, moj blad czesciowo naprawiony, ale niestety do wszystkich ukladow jest za malo opcji w ankiecie, moze jakis admin by to poprawil na wiecej, znaczy jakies 30

:)

Wtedy bedzie zaje... sprawa i dokladnie sie dowiemy kto ma jaka karte

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...