grzybu Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 jakw temacie wiem ze sa uczestnicy qtorza samemu robia bloki sobie :D tesh chcialem objezdzilem wszystki skoopy zlomu w okolicy i to co znalazlem to byly kable i blacha miedziana 0.1mm gruba :( moze ktos wie skad mozna wykrecic :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 polecam sklepy z metalami kolorowymi, bądź profilami z takowych metali. Ewentualnie można szukać w sklepach dla elektryków, bo oni sztaby miedziane w szafach rozdzielczych. Spróbuj (mi się nie chce :mrgreen: ) zapuścić www.pkt.pl i www.pf.pl i tam poszukać w swoim mieście. Pozdrawiam M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 wielkie THx poszukam byla u mnie kiedys hurtownia elektryczna zajezdzam tam i nadal jest hutrownia ale papierosow :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 sprobuj rowniez poszukac u lokalnych zlotnikow/jubilerow , do zlota sie uzywa miedzi , czesto maja spore sztabki, ja tak wynalazlem klocek 40/40/40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 szukam w tej panoramie tej hurtowni i chyba tylko sie przeniesli w ciekawsze miejsce a do zlotnikow tez sie przejde a zlotnicy mieli by sprzet by zlutowac blok jak bym wpadl ze czesciami gotowymi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 prawdopodobnie tak , skoro sami ja topia/lutuja to czemu mieliby tobie nie zlutowac , chociaz moge sie mylic :) wszystko zalezy od konkretnego punktu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 co do miedzi to mam znajomego który ma skup :)) odłożył dla mnie ostatnio szynę miedziną 8,5 cm x 1 cm długie na 2 metry :)) i teraz właśnie tworzę 2 częsciowy blok uszczelniany oringiem :)) zastanawiam się czy górę zrobić z aluminium i pokryć porządną farbą. Problem to zdobycie zacisków do węża :((. jak macie jakieś rozwiązania to proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Problem to zdobycie zacisków do węża :((. jak macie jakieś rozwiązania to proszę o pomoc. Widzisz a mój odzew na forum co do utworzenia działu gdzie co można kupić upadł. Końcówki jako przedłużki mosiężne do węży są w każ dym hipermarkecie budowlanym. Praktiker, OBI, Castorama itp. Koszt koło 4zł za jedną przedłużke przecinasz na pół przypiłujesz i już gotowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 dzięki :)) to już coś wiem :)) ale zamontuję je w ostateczności. poszukuję innych złączek. Mam na myśli takie jakie są zamontowane blokach firmy NEXT-COOL chromowane z nakrętką mocującą wąż. Widziałem takie w niemieckim sklepie internetowym więc i gdzieś u nas powinny być w sprzedaży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...