silt Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 no wlanie mam p3 866mhz , MSI MS-6309 LITE teraz mam ustawienie na auto i chcialbym go chociaz lekko podkrecic ale nie chce czegos rozwalic bo niedlugo zamierzam sprzedac tego kompa :D:D wiec na jakie ustawienia moge ustawiac :lol: ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 za takie pytania sie powinno bany dawac....tylko forum zasmiecaja nowymi tematami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 FAQ a pozatym przez fsb nie znasz się czytaj czytaj ........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 tacy to mysla ze wszystko im sie na talerzu poda....zero wlasnej intencji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silt Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 dobra spox bez bulwersu jak chcecie usuncie topic juz sam sprobowalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exyte Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Próbój FSB na 150 ustawić, mój 733 poszedł na 150. Najpierw (jak możesz) w biosie zelżyj ust. pamięci. Potem kręć fsb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...